Keresés
Close this search box.
főkép teljes oldalas(1)

„A Fighters’ Run igazi versenyzőbarát esemény”

Egyre nagyobb népszerűségnek örvend a Fighters’ Run terepakadályfutó sorozata. A szervezőkkel (Sisak Zsófia versenyigazgatóval, Kempelen Zita szervezővel és Zelcsényi Miklós ügyvezetővel) arról beszélgettünk, miért örvend ekkora népszerűségnek a sorozat. 

-Sok helyen hallani rólatok jó véleményt, hogy mennyire professzionális, de mégis emberközpontú versenyt rendeztek. Mi a titkotok? 

Sisak Zsófia: Sokat segít, hogy mi, szervezők is szeretünk futni, így olyan rendezvényeket hozunk létre, ahol mi is jól éreznénk magunkat résztvevőként – ez az egyik elsődleges célunk. Ennek érdekében igyekszünk változatos pályákat tervezni különböző nehézségű terepeken. Az akadályokat úgy találjuk ki, hogy kezdők és profik számára is élvezetes legyen a teljesítésük. Nélkülözhetetlen a versenyközpont jó hangulata, hiszen az indulóink, az őket kísérők, valamint a nézők szívesen időznek az esemény alatt a helyszínen.
Szintén fontos a résztvevők tapasztalata, ezért komolyan figyelembe vesszük visszajelzéseiket, és ezek alapján az igényekhez a lehető leggyorsabban alkalmazkodva határozzuk meg fejlődési irányainkat.

Ezeken kívül mi az, amitől úgy érezhetik az indulóitok, hogy valami mást kapnak tőletek, mint a többi versenyen? 

Zelcsényi Miklós: -A Fighters’ Run-on az egyéni versenyzők saját, nevesített örök rajtszámos fejpántot kapnak, amit aztán a későbbi versenyeken is használnak. A résztvevőket gazdag frissítéssel várjuk a pályán, és menő Finisher éremmel, valamint ebéddel a célba érkezés után. A rendezvényeinken készült fotókat ingyenesen biztosítjuk és a képek kereshetősége is nagyon egyszerű. Az idei évben bevezettük a más eseményeinken már jól működő ÖKO és PRÉMIUM nevezési lehetőséget: sokaknak van tele a szekrénye pólókkal és nem szeretnének még egyet – a póló nélküli nevezést választva természetesen a nevezési díj is gazdaságosabb számukra. 

Szintén az idei évben útjára indítottuk a Fighters’ Run Fanatic hűség programunkat, ahol a felnőtt verseny távokon indulók minden esemény után pontokat kapnak, amiért cserébe menő ajándékok járnak. További előny, hogy azok, akik már voltak nálunk az elmúlt két évben, visszamenőleg is megkapják pontjaikat, így sokan közülük már a következő, áprilisi versenyünkön átvehetik az ajándékokat!

-Kiknek ajánljátok a Fighters’ Run-t?

Kempelen Zita: -A Fighters’ Run palettájával mostanra gyakorlatilag lefedtük a teljes piacot; kicsiknek, nagyoknak, újoncoknak és profiknak egyaránt tudunk kihívást biztosítani! 

A teljesen kezdők számára találtuk ki a Beavatás futamokat, ahol rövidebb, könnyített pályán kaphatnak ízelítőt az indulók a Fighters’ Run élményből. Az ő felkészülésüket edzéstervvel is segítjük, amelyre a honlapunkon lehet feliratkozni.

Legnépszerűbb eseményünk az Egyéni rövidtáv, amit a szezonnyitó versenyünkön féláron próbálhatnak ki azok, akik még sosem jártak nálunk, de részt vettek már bármilyen más akadályfutó versenyen.

A Fighters’ Run egyik különlegessége a Csapatverseny, amelyet kedvelnek a gyakorlottabbak a csapatszellem érzése miatt, de a kezdők is szívesen indulnak rajta, mert a csapattagoknak együtt kell haladniuk és bizonyos akadályoknál segíthetik is egymást. A Csapatverseny cégek számára is ideális csapatépítő élmény; érdemes benevezni a kollégákkal és együtt teljesíteni a rövidtávot!

Természetesen minden Fighters’ Run-on van Farkaskölykök, ahová a 4 és 14 év közötti gyerkőcöket várjuk.

-Hol és mikor lesz a következő Fighters’ Run? 

Sisak Zsófia: -A következő Fighters’ Run-t április 6-7-én rendezzük a Lupa-tónál! A budapestieknek közeli a helyszín, de a vidékiekre is gondoltunk: a futamokat mindkét napon 10:00 órától indítjuk, hogy a messzebbről érkezőknek se kelljen túl korán kelni. A terep ezen az eseményen viszonylag sík, ám a homokos tópart és a trükkösen megtervezett pálya azért tartogat izgalmas meglepetéseket! Mindenkit szeretettel várunk!

Részletek az eseményről a szervező holnapján: www.fightersrun.com 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top