Keresés
Close this search box.
20200619 150509

Innováció és kreativitás az instant túrák világában, a közösség és természet szolgálatában – Groove Trails cikksorozat, V. rész

Cikksorozatunk első részének megjelenése óta több mint fél év telt el, ami az instant túrák műfajában igen jelentős időnek számít, hiszen gyakorlatilag egyik hétről a másikra is bővülhet a túrakínálat, változhatnak a díjazások vagy az értékajánlatok egyéb elemei, de akár új szereplők, új túraszervezők is megjelenhetnek. A Groove Trails csapata számára a folyamatos innováció mindig is kiemelt jelentőséggel bírt, az elmúlt 6-7 hónapunk pedig különösen tevékenyen telt: olyan mennyiségű újdonsággal álltunk elő, hogy cikksorozatunk jelen, azaz 5. epizódjának nagy részét ezek ismertetésének szenteljük: bemutatjuk egészen különleges nyereményjáték-sorozatunkat és közösségformáló interjúsorozatunkat, hírt adunk egy sor újdonságról, amik további színt és izgalmat visznek a teljesítésekbe, de azt is feltárjuk, hogy milyen újításokkal készülünk a közeljövőben. Mindezeken felül, ahogy azt a korábbi részek olvasói már megszokhatták, rövid kedvcsinálót is mellékelünk az egyik útvonalunkhoz, ez esetben a Kamor Körökhöz.

Innováció és újdonságok a Groove Trailsnél

A Groove Trails a mögötte lévő csapat szemében ötvözi mindazt, amit a csapattagok magánemberként is a legfontosabbnak tartanak az életben: a természet iránti csodálatot és alázatot; a sport és mozgás szeretetét; a közösség összetartó, felemelő erejét; valamint a folyamatos megújulás, alkalmazkodás képességét biztosító kreativitást és innovációt. Ahogy mindig, a kreativitást és innovációt az elmúlt 6-7 hónapban is az előbbiek építésére, azok szolgálatába állítottuk, így mostanra több területen is számos izgalmas újdonságról számolhatunk be. Nézzük ezeket szépen sorjában!

Már élő, a közelmúltban indított újdonságaink:

  • Fuss és vidd a szajrét!” nyereményjáték-sorozat: Rendszeres játékaink nyereményei nem az általában megszokott szponzorációs termékek vagy nemzetközi multik által felajánlott sportszerek, hanem magyar kézműves alkotók egyedi, különleges remekművei: ékszerek, festmények, dekorációs tárgyak, kerámiák és egyéb menő cuccok. A nyertest sorsolással választjuk ki, a sorsolásban pedig azok vesznek részt, akik a játék aktuális részének időtartalma alatt legalább egy túránkat sikeresen teljesítették. Minél több sikeres teljesítést gyűjt valaki a játék időtartalma alatt, annál nagyobb az esélye nyerni.

  • Nálunk te vagy a sztár!” interjúsorozat: Nagy és színes a Groove Trails közösség, más-más háttérrel, lehetőségekkel, motivációkkal érkezünk egy-egy túra rajtvonalához, hogy aztán pár óráig ugyanazt az útvonalat járjuk. Új interjúsorozatunkkal egyszerre szeretnénk átadni, hogy egyrészt sokan vagyunk és sokfélék, másrészt, hogy mégis ezernyi dolog összeköt bennünket. A korábbiaktól eltérően nemcsak új pályacsúcsokat beállító rekorderekkel beszélgetünk, hanem minden arra nyitott teljesítővel: úgy gondoljuk, mindenki története érdekes és megosztásra érdemes. Mivel nem minden interjúalanyunkat ismerjük eléggé ahhoz, hogy személyre szabott kérdésekkel készülhessünk, ezért összeállítottunk egy nagy csokorra való, 50 szuper izgalmas kérdésből álló listát, amik alapján ki-ki a maga kedvére mesélhet a sporthoz, futáshoz, túrázáshoz fűződő személyes kapcsolatáról. Interjúink mindig elérhetők honlapunk „Hírek” aloldalán.

  • Kincskeresés, extra kihívás, extra kaland”: geoládák az útvonalainkon! Bár futni, túrázni önmagában is jó móka, ezt mostantól kincskereséssel is kombinálhatják a vállalkozó szelleműek: néhány hete útvonalaink mindegyike megtalálható a Geoládák – geocaching segédalkalmazás nyomvonal-katalógusában. Mit rejt a terep, s mit rejtenek a terepen rejtett Geoládák? Lesd meg te is!

  • Nem tévedsz el, nem esel le, megvárjuk, míg szelfizel!”: vezetett túrák a Nyakas és Helka Körök rövidebb távjain! Sokak kérésének eleget téve vezetett túrákat is indítunk a biatorbágyi Nyakas Kör 13 km-es, és a tihanyi Helka Kör 15 km-es távján. Profi, tapasztalt túravezetőink megannyi érdekességgel készülnek, a remek útvonal, a jó társaság és a jó hangulat pedig garantált!

  • Instant sárga”: Jó hírünk van mindazoknak, akik útvonalak terén is valami újra vágytak. A BEAC-cal való együttműködésünknek köszönhetően a legendás, méltán népszerű Sárga teljesítménytúrák ezentúl instant túraként is teljesíthetők, így kínálatunk 6 új útvonallal, köztük egy ultrával (70 km) bővült.

Ízelítő a közeljövőre tervezett újdonságainkból:

  • Nevezés SZÉP kártyával: Már induláskor is kiemelten fontosnak tartottuk, hogy az útvonalaink iránt érdeklődők számára biztosítsuk a kényelmes, gyors nevezés lehetőségét, így oldalunkon a kezdetektől elérhetővé tettük a bankkártyás fizetési lehetőséget. De jobbat mondunk! Körülbelül ősz közepétől SZÉP kártyával is tudtok majd nálunk nevezni!

  • Menő oklevél minden sikeres teljesítés után: Hosszas fejlesztés után hamarosan különleges grafikájú, névre szóló okleveleket állítunk ki minden teljesítőnknek minden teljesítés után! Az oklevelek digitális formában honlapunkról lesznek letölthetők.

  • Jótékonysági instant túrák az Erdőmentőkkel együttműködésben: Az Erdőmentők csapatával együttműködve ősszel új instant túrákat indítunk, melyek nevezési díjának 100%-át a XXX gyermekotthonnak juttatjuk el.

És ez nem minden! Ezek, amiket jelenleg megoszthatunk, de ezeken felül is egy sor izgalmas új dologgal készülünk nektek!

A Kamor Körök

A Kamor Körök a Balaton-felvidéknek Balatonfüred városához legközelebb eső természeti kincseit és nevezetességeit fűzik fel egy különleges műgonddal összeállított útvonalra. A túra rövidebb, 15 km-es változata a Balatonfüredtől északra fekvő területeket mutatja be, míg a hosszabb, 36 km-es verzió a nyugati irányba is betekintést kínál. Az útvonalnak természetesen vissza-visszatérő eleme a lejjebb elterülő Balatonra nyíló egészen kivételes kilátások sora, de a páratlanul változatos szakaszok egyéb természeti-biológiai, geológiai, történelmi és építészeti látnivalókban is bővelkednek. Kaptatók, erdők, patakok, erdei tó, történelmi és kertvárosi részek, ikonikus fák… Van itt minden, mi szem-lábnak ingere! Szeretettel várunk mindenkit!

Szerző: Orgován Norbert

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top