Keresés
Close this search box.
picture francis van eeckhout and philip roodhooft

A Deceuninck lesz a Alpecin-Fenix profi kerékpárcsapat új társszponzora

A Deceuninck büszkén jelentette be, hogy 2022-től szponzori együttműködésre lép az Alpecin–Fenix istállóval. A férfi profi kerékpárcsapat társszponzorálása mellett, a belga ablakprofilgyártó cég szponzorálja az istálló mountainbike-, cyclocross és női kerékpáros profi csapatát is. A női kerékpársport és –sportolói pályafutások támogatása tökéletes összhangban van a Deceuninck sokszínűségével és a nemek közötti egyenlőséggel kapcsolatos alapvető értékeivel.

2022 januárjától a Deceuninck társul a Philip és Christoph Roodhooft irányításával működő Alpecin-Fenix csapattal. Mathieu van der Poel vezetésével a csapat elsősorban a tavaszi hagyományos futamok sikerére koncentrál. Mindemellett az olyan sprinterekkel, mint Jasper Philipsen és Tim Merlier, Grand Tour szakaszgyőzelmekre is törekszik. A tervek szerint a cyclocross és a mountain bike versenyeken is értékes eredményeket hoz majd.

2021 végéig a Deceuninck még a Wolfpack fő szponzora. A vállalat köszönettel adózik a Wolfpackkal közös, inspiráló, hihetetlen pillanatokban gazdag elmúlt három évért.

Francis Van Eeckhout, a Deceuninck Csoport vezérigazgatója így kommentálta az új megállapodást: „Nagy öröm számunkra az Alpecin-Fenixszel kötött partnerség. A fiatal tehetségek támogatása és a női kerékpározás erősítése közös értékeink. Én személy szerint nagyon várom a tavaszi klasszikus futamokat, kiváltképp pedig a Flandriai Túrát. Hiszünk, hogy az Alpecin–Fenix csapattal szoros együttműködésben márkánk az egész szezonban kiemelkedik majd.”

„Örülünk, hogy partnerségre léphetünk a Deceuninck vállalattal. Az elmúlt néhány évben robbanásszerű fejlődésen mentünk keresztül, de még messze nem járunk az út végén. A Deceuninck csatlakozása jelenlegi partnereink mellé megerősíti jelenlegi pozíciónkat, és egyben utat nyit jövőbeli ambícióink megvalósításához. Belga nemzetközi vállalatként megértik a folyamatos tökéletességre törekvő ambíciónkat. Így biztos vagyok benne, hogy szponzorpárként remekelni fogunk.” – tette hozzá Philip Roodhooft, az Alpecin-Fenix vezetője.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top