Keresés
Close this search box.
bit 3618a

Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye lesz

Az 55. Fenstherm Kontakt Mecsek Rallye-n, Mitsubishi Lancer Evo X.-el vesz részt a Juhász Csaba – Gondos Péter ralipáros.

Csabival a pilótával beszélgetek.

Mint tudjuk te régi Mitropásnak számítasz. Sokadik Mecsek Ralid már ez. Ha jól tudom ezen még nem mentél az Evo-val.
– Valóban nem mentem még itt a Mitsuval, és van olyan gyorsasági is, amelyiken még sosem mentem. Elmondhatjuk, hogy ez az újdonságok versenye.

Majd 140 versenykilométer vár rátok. Teszteltek-e a verseny előtt?
–   Sajnos nem tudtunk tesztelni, mert nem lett kész időben a versenyautó. Alkatrészre vártunk.

Az első versenynapon négy gyors és közük egy rajtceremónia vár majd rátok. Az utolsó gyors már majdnem estébe menő lesz. Ezeken a pályákon mentél-e már korábban, illetve itthon szereted-e az esti gyorsokat?
– Én szeretem az esti szakaszokat. Legalább nem lesz olyan meleg. J  Az éjszakai versenyzés hozzá tartozik a rallyhoz.

A szombati versenynapra hat gyorsot mért rátok a rendező. Az egyiken előző nap már menni fogtok. Milyen lehet majd ugyanazon gyorson visszafelé száguldani?
– Ez érdekes mindig. Sok helyen lesz felhordás, ahol normál esetben nem lenne, ezért nagyon kell majd figyelni és még többet kell improvizálni.

14-en lesztek a P14-es kategóriában, és jó páran a Mitropa Rally Cup-ban. Miként is szeretnél az új navigátoroddal szerepelni?
– Szeretnék minél előbb végezni és meg is teszek mindent, hogy így legyen.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

Fotó: Hajóka SportFotó

– Hajósi Miklós –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top