Keresés
Close this search box.
juhasz csaba rally vipavska dolina12

Irány a Rally Vipavska dolina!

Április utolsó hétvégéjét Szlovéniában, raliautóban tölti a Juhász – Bencs ralipáros.

Egy 96 versenykilométert magába foglaló, Szlovéniában megrendezésre kerülő raliversenyen veszel részt április 28-29-én. Ez a 100-ban aszfaltverseny felkészülés esetleg egy nagyobb versenyre vagy kicsit a határainkon túl is szeretnél egy jót versenyezni?
– Igen, a Velenje Rally-ra, és Nova Gorica futamra készülünk ezzel a versennyel. Ráadásul ez a verseny része az Alpok Adria Kupának, és az Austria Rally Trophy-nak is, mely sorozatokban mi is érdekeltek vagyunk. Így, ide is pontokért jöttünk.

Itt az EVO X-el fogsz indulni, Ki fogja diktálni neked az itinert?
– Bencs Zoltán barátom vállalta be ezt a versenyt, mint navigátor.

Az első gyors pénteken vár rátok a Shakedown után, ami lehet, hogy már szürkületbe vagy sötétbe fog menni. Meg kell nyomni már az elején vagy beosztással mentek majd?
– Itt a nézők szórakoztatása a lényeg, mi a szombati napon akarunk gyorsan menni, az igazi rally pályákon.

A pályarajzok alapján elég változatos lesz a versenyetek. Tempóstól a szerpentinesig. Egy jó itiner fél győzelem?
– Az biztos, főleg a pálya ismeret. A helyi versenyzőkkel, nagyon nehéz felvenni a versenyt. Rengeteg trükkös kanyar és ugrató van, sokat fogok tanulni ezen a futamon is.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., P.O.P. Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft,  Green Goes Kft. KELI BAU, GTT-Logistic Solution Kft, BB-Logistic Solution Kft. LetMeSolvelt Kft., Az “Infovárosok.hu hírportál hálózat”.

Fotó: Pál István Bence

– Hajósi Miklós –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top