Keresés
Close this search box.
2023. jet ski eb12

Jet-Ski Eb-t és vb-t rendez Magyarország

Európa legjobb jet-skisei júliusban Magyarországra jönnek. Újabb rangos világversenyt rendez ugyanis hazánk. Győr-Győrzámoly ad otthont az egyik idei Európa-bajnoki futamnak, és egyben a junioroknak világbajnokságot rendeznek.

Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke elmondta, az új Eb-helyszínnek számos pozitív hatása van. „Korábban Nyíregyháza-Leveleken volt világverseny ebben a sportágban, Győr és térsége nagyobb mezőnyt jelenthet. Elsősorban északi versenyzők nagyobb részvétele várható. A magyar válogatott ezúttal is gőzerővel készül az Eb-re, illetve a vb-re. Több éremesélyes versenyzőnk van, akik bizonyítani szeretnének” – mondta a sportvezető.

Ezzel a világversennyel közelebb szeretnénk hozni az emberekhez a sportágat. Éppen ezért számos kiegészítő programmal is készülünk Győrzámolyban, illetve Győrben. Több koncertre és kulturális eseményre számíthatnak mindazok, akik kilátogatnak az Eb-re, illetve a vb-re” – tette hozzá Czeller Béla. Az eseményekről bővebben a Magyar Jet-Ski Szövetség Facebook-oldalán lehet olvasni.

Az Európa-bajnokság július 18-án kezdődik és július 21-éig tart. 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top