Keresés
Close this search box.
juhászcsabi velenje2022 1123

Juhász Csaba: Ezek nagyon jó pályák!

37. AMTK Rally Velenje-n vett részt a Juhász Csaba – Bencs Gábor ralipáros.

Tizenkettő gyorsot teljesítettek hat különböző szakaszon.

Villáminterjú Csabival a pilótával.

A verseny hetén, csütörtökön Mitropa vacsorán vettetek részt. Az olyan megszokott dolog a Mitropa Rally Cup bajnokságban?
– Igen, és ez egy nagyon jó dolog. Összehozza a versenyzőket, jó hangulat volt.

Az első nap két gyors várt rátok. A Zavodnje szakasz miként feküdt nektek és a Mitsubishi EVO X.-nek?
– Szerintem jó volt az autónak, elsőre nem is mentünk rossz időt. Főleg, ha figyelembe vesszük, hogy 5 hónapja nem indultam rally versenyen. Másodikra viszont nem tudtam javítani, mert kipróbáltam pár dolgot a beállításokon, amik nem váltak be.

A szombati napra tizenkettő gyorsot mértek rátok, ahol időereményeitek alapján jócskán javítottatok. Mely gyorsok és miért tetszettek nektek?
– Nekem alapvetően mindegyik szakasz tetszik. Ezek nagyon jó pályák. Nagyon vártuk az esőt, de most ez nem jött jól.  Lepárásodott a szélvédő, szinte semmit nem láttunk az útból.  Nem volt könnyű így navigálni sem, nem hogy vezetni.

Ha újra rajtolhatnál, mit tennél másként?
– Csinálnék egy esős tesztet a verseny előtt.

 Legközelebb hol láthatunk téged a micuval?
– A Nyergesújfalu Rally 3-as versenyen, a Just4fun kategóriában.

Együttműködő partnereink: NR Szoftver Kft., Extrem Line Kft., POP Kft., ML-Log Kft., Mihidra Kft., JB Control Kft., Vidia Csavar, Volvid Zrt., Cső-Kötő Kft., Zsilip 2008 Kft., Simon és Társai Kft., GPS Com Kft., Punk-Víz Kft., LEL Kft., Hun-Therm Kft., PLESO-VIA-BAU Kft., Phobex Kft., Érdi Rally Team Kft., DR. Lan. Eu, www.lanexpert.hu, Artifex J+J Kft., Komplex-D Kft., TT Sped Kft., Lubland Kft., Zea Manó, Total Vagon Management Gmbh, Total Vagon Management Kft., Nagy Ferenc EV, Inter Agro Wasch Ker Kft., PMP-Trans Kft., Zoltán Elektik Kft., Aranyos Zoltán EV.

Fotó: Pál István Bence

– Hajósi Miklós –

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top