Keresés
Close this search box.
molnarmartin

Molnár Martin győzött az idénynyitó gokartos Winter Cupon

A 14 éves Molnár Martin nyerte az idei gokartos idényt megnyitó olaszországi Winter Cupot a felnőttek mezőnyében, azaz az OK kategóriában.

A Motorsport Talent Management (MOTAM) hétfői közleménye szerint a tavaly még a junior mezőnyben szereplő Molnár – akinek ez volt pályafutása harmadik versenye a felnőtt nemzetközi gokartos géposztályban – egész hétvégén az élmezőnyben versenyzett, a döntőben pedig nagyot csatázva, két legfőbb riválisát egyszerre megelőzve diadalmaskodott.

A Lonatóban rendezett versenyhétvégén 29 fős mezőny állt rajthoz az OK kategóriában, Molnár a négyből három előfutamban harmadik, egyben pedig második volt, majd a vasárnapi szuper előfutamban elért negyedik helye azt jelentette, hogy a fináléban a harmadik rajtkocka az övé. A MOTAM beszámolója szerint a HUMDA Academy által támogatott versenyző a 22 körös döntő viadalon végig a győzelemért volt harcban, s bár a 20. kört még harmadikként kezdte meg, az előtte csatázók egymás elleni küzdelmét kihasználva egyszerre előzte meg riválisait, majd magabiztosan nyert.

Molnár legközelebb a mostani hétvégén áll rajthoz a WSK Champions Cup elnevezésű versenyen, szintén Lonatóban.

(Forrás: MTI, nyitókép: Facebook / Martin Molnár Racing)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top