Keresés
Close this search box.

BYNT Futárszolgálat a motorosokért

blank

Motormentés, motorszállítás a BYNT Futárral!
A hazai igen népes motorkerékpáros társadalom színvonalas kiszolgálását célozza a budapesti BYNT Futárszolgálat motormentő és motorszállító üzletága, belföldön és külföldön egyaránt.

A motorkerékpárokat gyorsan és pontosan szállítják a megrendelő által meghatározott címek között. A motormentés és szállítás zárt furgonokkal történik, melyekben szakszerűen kialakított, biztonságos kerékrögzítő állvány és kialakított rögzítő pontok vannak. Nagy tapasztalattal rendelkező sofőrök szállítják a megrendelők szeretett motorkerékpárjait, akik maguk is motorosok, így a rögzítés folyamán odafigyelnek arra, hogy motorok a lehető legbiztonságosabb módon legyenek eljuttatva a célállomásokra! A szállítások természetesen előre egyeztetve is megtervezhetőek! Bár soha ne legyen rá szükség, de ha már megtörtént a baj, akkor a sérült, balesetes motorok elszállítását is szakszerűen megoldják!

 

blank

Az olyan motorosok is megbízható partnerre találnak a BYNT Futár motoros csapatában, akik különleges, vagy valamilyen okból közúti forgalomba nem helyezett motorokkal rendelkeznek! Ezeket a gépeket a BYNT pontosan és biztonságosan eljuttatja motoros találkozókra, kiállításokra, versenypályák motoros napjaira és egyéb rendezvényekre is.

blank

A BYNT motorszállító és motormentő szolgáltatásai korrekt árakon állnak a motorosok rendelkezésére:
Budapesten belül: 9.500.- Ft átalánydíjért, vidéki célállomások esetén 110.- Ft/km a szállítási díj. Külföldi szállítás esetén az egyéb felmerülő költségeket is figyelembe véve előzetes egyeztetés szerint egyedi ajánlat alapján kerül megállapításra a szállítási díj.
Munkaidőn kívül a szállítási díjon felül plusz 5.000.- Ft ügyeleti felárral is kell még számolniuk a megrendelőknek.
A BYNT motoros csapata olyan további szolgáltatásokat is vállal még mint a teljes körű okmányirodai ügyintézés, biztosítási ügyintézés, kárfelvétel ügyintézés, magyarországi forgalomba helyezés, vizsgáztatás, eredetvizsgálati ügyintézés, valamint megbízható szakszerű Harley-Davidson és Ducati szerviz kapcsolatokkal is rendelkeznek.
A BYNT motormentő szolgálata a nap 24 órájában áll a motorosok rendelkezésére a +36 20 212 5950-es telefonszámon és a byntfutar@hotmail.hu email címen.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top