Keresés
Close this search box.

Kardos Norbert: Népes mezőny várható

blank

A nyirádi Motorsport Centrum ad otthont a Racing Stars versenysorozat 1. futamának, melynek betét futamaként Short Track bajnokságot is rendeznek.

 

 A Speed Rally Team oszlopos tagja, Kardos Norbert nevét is olvashatjuk a nevezők között.

Szia Norbi! Vasárnap ismét verseny, Nyirádon lesz Short Track. Várod már?

– Sziasztok! Igen, várom már a versenyt. Ez egy nagyon jó pálya, nagyon szeretem! Mindig jó élményekkel térek haza erről a pályáról.

Mit kell tudni erről a hétvégi megmérettetésről?

– A Racing Stars versenysorozat keretén belül lehetőséget kaptunk betét futamként versenyezni, így ez egy nagyon jó edzési lehetőség számunkra.

Sikerült felkészülnöd a hétvégére?

– Úgy gondolom, sikerült felkészülnünk a hétvégére. Legutóbb Mezőkövesden ment a motor, ahol rendben volt vele minden, így sok teendőnk nem volt.

Legutóbb váltó problémád volt, a 4. fokozat fogaskerekét kellett kicserélni. Ez most bírni fogja?

– Igen, legutóbb Monoron zörögni kezdett a váltóm a Suzukiban. Itt nem azzal a motorral megyek, hanem a KTM-el. Viszont, ha már kérdezted, rajta vagyunk a megoldáson, és időben el fog készülni!

Milyen eredményre számítasz?

– Tudod, hogy sosem szoktam tippelni. Azt szoktam mondani, hogy megprobálom a legjobb helyre felküzdeni magam. Azért nagyon bízok benne. hogy a dobogón ismét helyet kapok!

Lesznek nagy csaták?

– Biztos vagyok benne, hogy lesznek! Hasonlóan népes mezőny jön össze, mint legutóbb. Ez is nagyon szoros verseny lesz. Na de ez az izgalmas számunkra, és a nézők számára is!

Norbi, köszönöm szépen, és csak ügyesen!

– Én is köszönöm!

 

Reklámpartnereink:

Fémtiszta Kft., Pet-Pack Kft., Lajosházi Csaba E.V., Copy n More Kft., Király Szerszám Kft., Fun Carter Kft., Golf Kft., WSPS Kft., Atoz Híradástechnika Kft.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top