Keresés
Close this search box.

Németh Balázs: Hasznos teszt Misanóban

Sajtóközlemény – H-Moto Team, Németh Balázs, Misano teszt, 2014.június.13. 

Németh Balázs: Hasznos teszt Misanóban

Az idén a FIM Superstock 1000 Kupa versenyein érdekelt Németh Balázs e hét elején sikeres és hasznos tesztet teljesített csapatával, az olasz Pedercini Racing Teammel a Marco Simoncelli Misano World Circuit versenypályán. A bajnokság következő futamát is itt rendezik majd jövő hétvégén, így a magyar pilóta a lehető legjobb helyen gyakorolhatott.

A 26. születésnapját csütörtökön ünneplő motoros, aki jelenleg 17 megszerzett pontjával a FIM Superstock 1000 Kupa bajnoki pontversenyének 11. helyét foglalja el, eredményesnek értékelte az egynapos tesztet, és már alig várja, hogy versenykörülmények között is birtokba vegye a misanói ringet Kawasakijával.

Németh Balázs
„Versenynaptárunkban az imolai futamot követő hosszú kényszerpihenőt sikerült megszakítanom egy misanói teszttel. Míg csapatunk Superbike EVO-s alakulata éppen Malajziából készült visszarepülni, mi Lorenzo Savadorival és szerelőikkel a nem kevésbé forró éghajlatú, Marco Simoncelli nevét viselő Misano World Circuit felé vettünk utunkat. Mindig nagy hatással van rám az a látvány, ami az olasz pályákon fogadja az odalátogatót. Óriási tömeg és nagyon színes kavalkád kora reggeltől, ami csak a pályazárás közelében oszlik valamelyest. A rendezők most nem bajlódtak a versenyzők kategóriába sorolásával. Mindenki korlátozás nélkül vehette igénybe a pályát az egész nap folyamán. Így rengeteget motorozhattam, aminek nagyon örültem. Annak kevésbé, hogy alig tudtam tiszta kört futni a nagy forgalom miatt. A tesztet nagyon hasznosnak értékelem, hisz azon a versenypályán körözhettem, amely a következő versenyhelyszínünk lesz. Sikerült tesztelni néhány futómű-beállítást, tehát nem teljesen nulláról indulunk majd a versenyhétvégén. Nagy izgalommal várom a következő futamot. Remélem, folytatódik sikeres szereplésem, és sem engem, sem csapattársaimat nem hátráltatja műszaki probléma.”

Borbás Bálint

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top