Keresés
Close this search box.

Sebességfesztivál Tökölön most hétvégén!

blank

Április 14-15-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, a legtöbb versenyzőt felvonultató drift rendezvényen! De nem csak autópálya tempóban mennek keresztben – japánautó találkozó, szépségverseny, és gyorsulás is lesz!

Április 14-15-én újra felbőgnek a motorok a tököli repülőtéren, a legtöbb versenyzőt felvonultató drift rendezvényen!

Nem csak nemzetközi, hanem hazai szinten is megkezdődik az autósport-szezon. Itt a tavasz, ennek pedig mi sem lehetne egyértelműbb jele, mint a szabadtéri autós rendezvények szezonjának elindulása. Köztük is a legnagyobb benzingőzös esemény, a tököli Sebesség Fesztivál!

Az ország első nagyszabású családi motorsport-hétvégéjének alapját 2011-as indulása óta a színvonalas drift- gyorsulás „kombója” biztosítja. Ehhez az évek során sorban érkeztek a különböző kísérőprogramok és autós találkozók, melyek közül a két legaktívabb hazai tábort sikerül évről-évre megmozdítania a szervezőknek.

Visszatérnek téli álmukból a legújabb vasak és a füstre éhes pilóták, akik a Tököli pályán tudásukkal elkápráztatják a kilátogatókat!

A szombat a versenyprogramban még ugyan a bemelegítésé és a látványos kvalifikációké, de lesz gyorsulási futam, s sokak nagy örömére a Fritzen Fest, azaz a különleges német autók találkozója.

A Drifted Országos Bajnokság szempontjából a rendezvény fő napja a vasárnap, amely nagyon komoly program-arzenált ígér, lélegzetelállító versenyekkel. Ha mindez nem lenne elég, ezen a napon a japán autók százait vonzó Red Sun Fest is várja a látogatókat, autó szépségverseny és távirányítós autó verseny (RC drift) kíséretében. .

 

       Április 14. Szombat

        Április 15. Vasárnap

Ž DRIFTED Edzés

Ž          DRIFTED Országos Bajnokság

Ž Gyorsulási Futam

Ž          Red Sun Fest 2018

Ž Fritzen Fest

Ž          Autó szépségverseny

Ž Jungle Taxi

Ž          Távirányítós autó verseny (RC Drift)

 

Gumifüst, izgalmas és felejthetetlen programok várják a kicsiket – és nagyokat Tökölön. Ne tökölj! Irány Tököl!

Kedvcsináló videókat a www.youtube.com/driftedhu oldalon találsz!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top