Keresés
Close this search box.
hevesi szilveszter rally 20221a

Szerencsétlen betegség!

Sajnos egy betegség vetett véget a Hevesi-Bottyán Mitsubishi trió remek szereplésének a Fenstherm Kontakt Szilveszter Rallye a Novo Fire Kupáért évzáró versenyen.

Pisti egész karácsonykor betegeskedett, de versenyre jobban lett és az első napi pályákat a nagyszerű 5. helyen zárta a közönségkedvenc páros a 227 induló között, ahol hemzsegtek az R5-ös autók, sőt még egy friss fejlesztésű WRC is akadt.

A szép számú közönség a Mikulás Rallye után itt is megtapasztalhatta, hogy Pisti a majd egy év kihagyás után is rendkívül gyors minden felületen, nem kopott a gyorsasága.

Sajnos a második nap reggelén nagyon rosszul érezte magát, nehezen kapott levegőt és az előző napi tragédia árnyékában jobbnak látták kihívni hozzá a mentőket, így véget ért számukra verseny.

Hevesi István:

Sziasztok.

Nagyon szépen köszönöm a rengeteg üzenetet, sajna nem tudtam elolvasni (több 100 lehet). 

Kemény volt ez a pár nap, még a fekvés is fájt.

Szerencsére ma már fel tudtam kelni és a házon belül még mozogni is tudok.

Szilveszter rally első napja után nagyon belázasodtam, fulladtam stb.. és korán reggel valami csoda folytán, valahogyan feljutottam a Hungaroringre, de az útra már nem nagyon emlékszem.

Janival szerettünk volna másnap is rajthoz állni, de mivel nem kaptam levegőt, így kihívták ránk a mentőt és kórházba vittek. Köszönöm mindenkinek, aki ott volt és segített.

Nagyon boldog új évet kívánok mindenkinek!

Partnereinknek köszönjük a segítséget:

Novo-Fire kft., Generalkommandó, Hetech Trend Kft., LD TRANS Kft, Ékszíj.hu.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top