Keresés
Close this search box.
bynt1kep

BYNT FUTÁRSZOLGÁLAT

Precíz, gyors, megbízható az ország bármely pontjára!

Új partnerünk akár a sporthoz kapcsolódó cégeknek vállalkozásoknak is rendelkezésére áll, mely családi vállalkozásként 20 éve végzi a futárszolgáltatást, mint fő tevékenységet, mely folyamatosan fejlődik. Köszönhető ez a megbízható futároknak és a következetes cégirányításnak.

Céljuk a megbízhatóság, pontosság, gyorsaság, udvarias kiszolgálás. Jelenleg 35 állandó partnerrel, szállítmányozó társaságokkal, bankokkal, nagynevű cégekkel dolgoznak együtt folyamatosan, visszajelzéseik alapján teljes megelégedettséggel. A futárszolgáltatást igény szerint motorkerékpárral, személy-, 1T-ás dobozos- és 3,5T-ás tehergépjárművekkel végzik, a járműpark folyamatos fejlesztésével.

bynt hirdetes 1 2 futar

Tevékenységük a Nemzeti Hírközlési Hatóság által regisztrált, mely elsősorban Magyarországon belül budapesti, illetve vidéki szállításokra terjed ki, de megbízás alapján nemzetközi futárpostai megbízást is teljesítenek. Nyitottak tevékenységi körükhöz tartozó mindenfajta kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatra, abban a reményben, hogy akár az Ön illetve cége megelégedéséért is dolgozhatnak. Az állandó megrendelőknek természetesen különböző kedvezményeket biztosítanak.

A levelek és csomagok kiszállítása Budapest területén – vonzáskörzetében, vidéken és külföldön, munkanapokon 8-18 óra között történik de, ettől eltérő időpontban és munkaszüneti napokon felár ellenében is lehetséges a kézbesítés!

ODA – VISSZA FUVAR KEDVEZMÉNYES ÁRON Amennyiben vissza is kell hozni a küldeményt a címzettől, a vissza fuvarét fél ár kerül csak számításra!

KÖRFUVAR KEDVEZMÉNYES ÁRON Szóróanyagok, karácsonyi ajándékcsomagok, stb. kiszállítása egyszerre három vagy több címre, a legtávolabbi cím teljes-, a többi cím pedig fél áron kerül felszámításra!

bynt futarszolgalat

KÖLTÖZTETÉSBYNT Futárszolgálat Budapest Teljes körű ügyintézéssel vállalják költöztetések lebonyolítását 1 – 3,5 T-s teherautóval

ÜGYINTÉZÉS Banki-, postai-, hivatali ügyintézést, valamint mindenféle megrendelések leadását -pl. cukrászdákban, éttermekben-, és minden egyéb futárszolgálat által elintézhető feladatot vállalva veszik le ezeknek a terheit a megrendelőkről!

ELŐRENDELÉS Meghatározott felvételi vagy leadási időpontra vonatkozó megrendeléseklehetősége

ÁLLANDÓ FIX CÍMES MUNKÁK Előre leegyeztetett, szerződésben kötött állandó címekre és időpontban történő minden napi kiszállítás esetén díjkedvezményt biztosítanak!

RENDELÉS LEADÁS E-MAILBEN  byntfutar@hotmail.hu

Diszpécserközpont: Telefon: +3620-460-0012 +3620-564-8846 +361-282-8489

Küldeményeivel forduljon bizalommal a BYNT Futárhoz!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top