Keresés
Close this search box.

Hazai pályákon a Bükkben

Juhász Csaba – Szántó Szabolcs
Car Tools Kft – Honda Civic Type R
ARK Sprint Miskolc. 2013.11.16-17

Kedves Csaba!

Miskolci Rallyversenyzőként elmondhatjuk, hogy hazai pályán versenyeztél a Bükkben az elmúlt hétvégén.

A Németországi a 3-Städte-Rallye után, Borsod megyében Bükkszentlászló – Bükkszentkereszt szakaszon versenyeztél navigátoroddal, Szántó Szabival.

Rég nem láttunk salakpályás prológon csapatni. Milyen volt lámpafénynél porolni?
– Nagyon élveztem a prológot, imádok a salakon menni. Ráadásul mehettem egy bónuszt is, úgy hogy teljesen elégedetten dőltem le aludni.
Bükkszentlászló – Bükkszentkereszt oda-vissza volt a vasárnap programja.
Az utolsó gyorson abszolút nyolcadik időt mentetek. Azt és a többi gyorsot, hogy sikerült teljesíteni?
– Próbálgattunk az autón egy pár dolgot. A végére már nagyon élveztem a vezetést, és jobban is mentünk. A hivatalos időeredményekkel nem foglalkozom, nekem a saját belső felvételünk a lényeges, abból tudok tanulni. Sajnos az időmérés egy kicsit következetlen volt, de mondom még egyszer ez nekünk nem probléma. Azokat a versenyzőket viszont sajnálom, akik mindent beleadtak, kockáztattak a jó eredményért, majd a végén elmérték az idejüket.
Összességében, hogy értékeled az ARK hétvégi versenyt?
– Nekem nagyon tetszett a verseny, így év végén jó volt egy kicsit megmozgatni az autót. A külföldi pályákhoz hasonlít, csak egy kicsit rövid. A sok állás miatt mire bemelegedtünk, már vége volt a pályának.
2013-ban láthatunk-e még magyarországi versenyen indulni?
– Jó lenne még valahol indulni, akár itt is, ha rendeznek még egy versenyt. Már a jövő héten is benne vagyok! De a lényeg, hogy mindenkép szeretnénk még indulni egy-két versenyen az idén. Talán Szilveszter Rally lesz az egyik.
2014-es tervekről megtudhatunk-e tőled infókat?
– Szeretnénk újra külföldön indulni, minél több versenyen, de ez majd a jövő zenéje.

Köszönjük Partnereink segítségét!
Per-Med Bt. Tiszaújváros Transz. Demeter Transz. Ziad-Med Bt. Technor 93 Kft. Phobex Kft. Mfactory. Spoonsports. Mugen – Power.
Bio Balls Hungary Kft. Dynea Kft. Tarmer Kft. Car – Tools Kft. Mahiti Kft. Észak – Trend – Papír. DDZ MED Kft. Global Star. Komplex – D, T-Rental. Profi – Tax Center Kft. Exias Kft. ML-Log Kft. POP Kft. Eastjob. Joanna. Mihidra Kft. Pikktel Kft. Zsoma-Ker Kft. Eutin Kft. Wolf Montage Kft. Tiger-Tools. Balomo Kft, Öko Transz,
Maldon Kft, Unify Plus Kft, Kartel 97Bt, Bezama Kft, Adó-Dó Plusz Kft,
Product T-Pride Kft, Oldpit Kft, R-Pex2000 kft, Andrezol-net Kft, www.madeinmiskolc,hu, H.B c.e. Mérnöki Szolgáltató, Építő és Kereskedelmi Kft, aquageneral.hu, Kelet-Atlasz Kompresszor Kft, Digit-Center Kft, , Max Transport, Szenzortechnika, Baromfiudvar 2000 Kft, Castrol, Unilub Kft, Assist-Trend Észak Kft, BB-Logistic.eu, Balogh és Fia Trans Bt, Horváth Kft, Távit Kft, Autó M3 Szervíz és Diagnosztika, T-Rental, Indura 2006 Kft, D.D-Z.- MED Kft,Szamsped Transz Kft, Best Tyre Kft. TGK Trans Kft, Technor 93 Kft, www.infovaros.hu

– Hajósi Miklós –
www.hajoka.hu

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top