Keresés
Close this search box.

Fucsovics Márton hazai öltözetben folytatja

blank

Fucsovics Márton, a legjobb magyar teniszező, hosszú távra szóló megállapodást kötött a Dorkoval, így a hazai sportoló mostantól magyar márkában lép pályára.

Fucsovics jól ismeri a fiatal, feltörekvő márkát, hiszen hozzá hasonlóan a Magyar Tenisz Szövetség is a Dorko mellett döntött még 2018 szeptemberében, így a hazai sportszövetségek sorában ők voltak az elsők, akiknek a Dorko lett a hivatalos felszerelés szállítója.

„Büszke vagyok és nagyon izgatott, hogy hazai tervezésű márkában játszhatok és a Dorkoval dolgozhatok együtt a jövőben a számomra tökéletes termékek megalkotásában. Ez a márka 5 év alatt hihetetlen eredményeket ért el, ugyanúgy szeretnének napról napra egyre jobbak lenni, mint én magam a pályán, így maximálisan tudok azonosulni a szemléletükkel.“ – mondta el Fucsovics Márton, akit a januári ausztrál körútján már az új felszerelésben láthatunk a teniszpályán.

A játékos és a Dorko közös céljai között szerepel 2020-ra egy saját tervezésű kollekció megvalósítása is, így már most teljes erőbedobással elindítják a közös alkotói munkát.

„Szeretnénk inspirálni a magyar embereket, hogy higgyenek magukban, és elkötelezetten, lépésről lépésre küzdjenek az álmaikért. Fucsovics Marci hihetetlen erősítés a csapatunknak, akivel közösen szeretnénk folytatni ezt a munkát.” – mondta el Gém Péter, a Dorko alapítója.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top