Keresés
Close this search box.
bondaranna

Bondár Anna karácsony után utazik Ausztráliába

Karácsony után utazik el Ausztráliába, hogy felkészüljön a melbourne-i Grand Slamtornára Bondár Anna, aki remek idei teljesítményével a 91. a női teniszezők világranglistáján.

A Hajdúszoboszló SE játékosa a klub pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, tartalmas hetek állnak előtte, mivel egyelőre itthon készül, de a két ünnep között már elrepül a távoli kontinensre.

A tervek szerint két felvezető tornán veszek részt az Australian Openig, és remélem, hogy most már a legjobbakkal is fel tudom venni a versenyt” – jelentette ki a 24 éves teniszező, hozzátéve, nem akar megállni a 90. hely környékén, és jövőre fokozatosan előrébb kíván jutni a WTA-rangsorban.

Bondár Anna – aki mellett a 96. helyre feljött Udvardy Panna is főtáblás lesz Melbourne-ben – kifejtette, tavaly augusztusban csatlakozott klubjához, és azóta egyre inkább csak a teniszre kell koncentrálnia, ami biztonságot és hitet ad neki.

Bondár Anna a 274. helyről kezdte a 2021-es szezont, majd szeptemberben megnyerte a wiesbadeni 80 ezer dollár összdíjazású tornát, novemberben pedig a Buenos Aires-i 125 ezresen, majd a chilei 60 ezresen is diadalmaskodott.

(Forrás: MTI, nyitókép: facebook.com/annabondarofficial)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top