branding net 4 plus green transparent

Brandfejlesztés a Network4-nél: új nevet kapott a streamingplatform és az információs hub

Plasztikai sebésznél járt a Network4 médiacsoport streamingszolgáltatása és honlapja. Az ARENA4+ streamingszolgáltató a jövőben a NET4+ nevet viseli, és mostantól NET4 lesz a médiacsoport információs oldalának neve. A ráncfelvarrásra a folyamatos bővülés, az észszerűség és a modernizáció jegyében volt szükség.

Nagyot nőtt a Network4 csoport kínálata az elmúlt időszakban, megszületett például az új sportcsatorna, a MATCH4 és újabb értékes sportjogok kerültek a médiacéghez.

Joggal merült fel a kérdés, hogy ha az ARENA4 és a MATCH4 műsorai, valamint egyéb exkluzív kontentek is láthatók a streamingszolgáltatáson keresztül, akkor miért ARENA4+-nak nevezik ezt a felületet? Az egyszerűség jegyében a streaming platform mostantól a NET4+ nevet viseli. Itt elérhető minden az ARENA4 és a MATCH4 kínálatából – és azon is túl -, amire egy sportrajongó vágyhat. Foci az európai topligákból (Bundesliga 1-2, Premier League, Ligue1, skót Premiership stb.), amerikai bajnokságok (NHL, NFL, MLS, NCAA), hihetetlen autós-motoros kínálat (NASCAR, IndyCar, MotoGP, Superbike-vb), a röplabda BL és a spanyol kosárlabda-bajnokság eseményei, küzdősportok – és mindezekből extra tartalmak, feature-ök, statisztikák.

Változik a Network4 honlapjának a neve is, értelemszerűen ez is a NET4 brand alá vonul. A jövőben a NET4 lesz a sport- és a szórakoztatás információs központja, ahol a már megszokott sporttartalom, podcastok és interjúk mellett a Network4 szórakoztató csatornái (TV4, STORY4, GALAXY4, FILM4) is markáns megjelenést kapnak. A fejlesztések jelen pillanatban is gőzerővel zajlanak, hogy a fogyasztók mindent egy helyen, nagy dózisban és megfelelő adagolásban kaphassanak.

A meglévő online felhasználók életének könnyítése érdekében egyelőre maradnak a régi URL-ek.

„Most jött el az ideje, hogy egységesítsük a Network4-csoport online jelenlétét” – mondta el Varga Attila, a Network4 online tartalomfejlesztési és kommunikációs igazgatója„Első lépésként megjelent a NET4+ névre keresztelt applikációnk iOS és Android okostelefonokra és tabletekre, úton van ugyanez az AppleTV-re és az Androidra épülő médiaboxokra és okostévékre. A streamingszolgáltatás online is ugyanazt nyújtja, mint az appokban, így csak idő kérdése volt mikor nevezzük át az ARENA4+-t NET4+-ra, az egyelőre sporthíreket, exkluzív interjúkat, podcastokat közlő ARENA4 honlapot pedig NET4-re. A tartalom maradt mindkét oldalon, sőt, hamarosan bővülni is fog.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top