Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Dockyard Islands)

A síruházat fellegvára Budapest szívében

Fotó: Facebook (Dockyard Islands)

Jó hír a sport szerelmeseinek: új, speciális Dockyard üzlet nyílik a Király utcában.

A Király utcában, a körúthoz közeli részen nyitja meg kapuit a Dockyard – és outdoor üzlete, ami a megszokottnál szélesebb kínálattal és kifejezetten a – és outdoor ruházatra fókuszálva kíván a természeti sportok kedvelőinek bázisává válni. Az új üzletben új márkák is feltűnnek.

A síszezon elején, pont a legideálisabb időpontban nyíló új üzletben a Columbia, Helly Hansen, Fundango, O’Neill vagy éppen a Mountain Hardwear legszélesebb funkcionális választékán túl helyet kap a Colmar, a Luhta, a Timberland és a Lowa ruházata, de kaphatóak lesznek a POC, a Smith, a Ziener vagy éppen a Dainese kiegészítői is. A cél, hogy a Dockyard sportos ihletettségű és a természethez kötődő világa egy olyan üzletben jelenjen meg, ahol már kifejezetten a funkcionális ruházat, lábbelik és kiegészítők miatt tér be a vásárló.

Ez az üzlet mindenki számára fontos bázis lehet, aki szabadidejében a havas lejtők- illetve az outdoor– és vízi sportok világában is mozog. A 330 négyzetméteres üzlet egy olyan bázis lehet, ahol minden eddiginél átfogóbb és a tervek szerint folyamatosan bűvölő kínálat várja a betévedőket. A cím, a Király utca 59. ismerős lehet sok sportbarátnak, hiszen korábban ezen a helyen működött a Mallory Sport régi üzlete.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top