grt 1ksfa0221

ADD A KEZED! jótékonysági rendezvény a Sárisáp Triál Parkban

A Gender Racing Team mindig nagy örömmel áll jótékony, nemes célú ügyek, rendezvények mellé. Az idei ADD A KEZED rendezvény támogatottjainak különösen szívszorító történetét olvasva úgy gondolták, hogy nekik is ott a helyük.

Az idei évben két család megsegítését szolgálja a rendezvény.

A 16 éves Bálint első daganatát 2016-ban diagnosztizálták. A tumor polip alakban rátekeredett a kisagyra, a műtét során el kellett távolítani ennek 40%-át. Következményeként tolószékbe került, bal szemére megvakult, mozgásképtelen lett. Három évig teljes ellátásra szorult. Rengeteg kemoterápiés és 30 sugárkezelés következett, majd 2020 júniusában az MR vizsgálat újra daganatot mutatott. Következtek a sugár-, majd az egyéni gyógyszeres kezelések, ezeknek köszönhetően a daganat eltűnt, azonban sajnos 2021 szeptemberében újra daganatot találtak, de a kezelési támogatást sajnos megvonták. Ráadásul sajnos nemrég újabb daganatok jelentek meg. Bálint havi kezelési költsége 140.000 Ft, amit a család nagyon nehezen tud előteremteni…

Zsolt szívbeteg, aki egyedül neveli 12 éves fiát. A közelmúltban fél évet kórházban töltött, nemrég tért haza, de csak járókerettel tud menni, nem tudja munkáját elvégezni. Fiával minimális betegállományi pénzből élnek. A bajnai önkormányzatnak hála a gyermek kapott tanszereket, hogy szeptemberben el tudja kezdeni az iskolát. Sajnos mindennapi megélhetésük nagyon nehéz, a rendezvény szervezői ehhez is szeretnének kézzelfogható segítséget nyújtani.

Az ADD A KEZED ugyan egy abszolút regionális, helyi közösségi összefogásról szóló rendezvény, de mégis sportágakon, és az eddig a kiállításra és egyéb programok szolgáltatására jelentkezők lelkesedést látva szinte az egész országon átível! Szinte az összes autó és motorsport szakágból érkeznek kiállítók, akiknek a versenygépei számos tuning, old és youngtimer járművekkel egészülnek ki. A hivatalos program 25.-én vasárnap 10-től 16 óráig tart a Triál Park Sárisáp területén. A rendezvényen jelképes árú belépődíj ellenében lehet részt venni. Street kategóriás /utcai autóknál/: 1000 Ft/autó + 2 fő részére ingyenes karszalag, a nézői belépődíj pedig tényleg igazán jelképes: 200 Ft/ fő -, de a 8 év alatti gyermekeknek ingyenes. A kiállított járművek mellett a közönséget különböző színes programok szórakoztatják majd.

Ugyan a GRT az imádott versenygépét most egy számára igencsak idegen versenypálya környezetébe viszi, de remélik, hogy különleges és üde színfoltja lehet majd a rendezvénynek, és a sporttársak valamint a látogatók is szeretettel fogadják majd! Ha teheted, ADD A KEZED és tarts velünk egy kellemes jótékony benzingőzös vasárnapon!

A rendezvényről további, részletes információi: https://www.facebook.com/events/1114482912757771

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top