Keresés
Close this search box.

Egyedülálló futóélmény Halloweenkor

blank

Szereted a Halloweent de nem szeretnél lemondani az aznapi edzésedről? Akkor bizony neked találták ki a BBU Halloween Run elnevezésű föld alatti élményfutást és gyalogtúrát amely Magyarország egyik legkülönlegesebb helyszínén, a kőbányai pincerendszerben kerül megrendezésre.

Az ősz egyik legizgalmasabb versenye következik, amely a kőbánya alatti pincerendszerbe kalauzolja le a futókat, minden korosztálynak maradandó élményt nyújtva azzal, hogy a föld alatt tehetik próbára erejüket. Természetesen egy Halloween futás nem lehet teljes a különböző látvány- és hangulatelemek nélkül, így valóban különleges erőpróbára készülhetnek a résztvevők. A futók várakozása így találkozik a szervezők céljaival, amely extra élményekkel dúsítva kívánja bemutatni a kőbánya alatt húzódó földalatti labirintust a résztvevőknek.

A szervezők valóban mindenkire gondoltak, hiszen ovis, sulis és családi futam (700 m), 4 km-es Halloween kör, 7 és 21 km futó és váltóverseny, 21 km-es váltóverseny várja az indulókat, de vezetett túra is indul. A versenyen indulókra egyedi gyártású Halloween Run érem vár a célban!

A BBU Halloween Run versenyközpontja október 29-én 14 órától várja a versenyzőket Budapesten a X. kerület Előd u. 1. szám alatt található Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központban (KÖSZI).

4 és 18 óra között arcfestéssel várják a résztvevőket, míg 14:30 és 17 óra között lehetőség lesz halloween mécsestartó készítésére egy kézműves foglalkozás keretében, aki pedig egy tökkel érkezik a KÖSZI-be, kifaraghatja saját töklámpását!

A pincerendszer terhelhetősége miatt csak korlátozott számban van lehetőség az indulásra, így mindenképpen tanácsos online előnevezni, amelyre október 26-án, szerda éjfélig van lehetőség.

Nevezés
A rendezvény honlapja
Facebook oldal
Facebook esemény

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top