Keresés
Close this search box.

Futóbolondok! Fogjunk össze a sportszerető árva gyermekekért!

blank

Tessék felvésni a naptárba: március 16. csütörtök este 7 órakor a Vidám Színpad társulata, a Sportime Magazinnal közösen szeretettel vár minden futást szerető sportbarátot Philip King, Futóbolondok című vígjátékára! Egy közös este, remek vígjátékkal és szereposztással, mindemellett segítünk is a rászorulókon!

Március 16. csütörtök este 7 órakor a Vidám Színpad társulata, a Sportime Magazinnal közösen szeretettel vár minden futást szerető sportbarátot Philip King, Futóbolondok című vígjátékára, hogy egy igazán vidám és sportos estét tölthessünk együtt!

Ezen az estén a jótékonyságé lesz a másik főszerep. A Dévai Szent Ferenc Alapítvány számára gyűjtést rendezünk, amire várunk minden olyan használt, vagy akár új állapotú sportszert, melyeket Böjte Csaba testvér „gyermekei” kapnak majd meg.

A gyűjtéssel szeretnénk megadnia lehetőséget arra, hogy azok a gyermekek is sporteszközökhöz jussanak, akiknek ez nem adatik meg, így közelebb hozva őket ahhoz az élményhez, amit a sport nyújthat.

Kezdjük a versenyszezont egy félreértésekkel és szerepcserékkel teli vérbeli angol vígjátékkal, ami kivételesen nem a lábainkban, hanem a nevetőizmainkban okoz majd izomlázat. Legyen ez az este a sport, a vidámság, az összefogás és a segítségnyújtás estéje, hiszen igazi sportemberi erény, hogy felemeljük a gyengébbeket.

A Vidám Színpad minden futó számára 50% kedvezményt biztosít a jegy árából, amely így 1900 Ft, de lehet vásárolni támogatói jegyet is, mely 3800 Ft. Ennek a jegyárnak a másik felével, vagy magasabb adomány felajánlásával, hozzájárulhattok ahhoz az összeghez, amelyet előadás végén személyesen nyújtunk át Böjte Csaba testvérnek, aki 10 „gyermekével“ szintén velünk lesz ezen az estén.

Ugyanígy várjuk a használt sporteszközöket, felszereléseket, ruházatot, (finisher pólók, úszósapkák, cipők, labdák), bármilyen sportruházatot, vagy sporteszközt, amelyet eljuttathatunk a gyermekeknek, hiszen biztosan van otthon mindenkinek olyan felszerelése, régi vagy nem használt futópólója, cipője, labdája stb., amelyeket fel tud ajánlani a nélkülöző gyermekek számára.

Ezeket elhozhatjátok a színházba, vagy leadhatjátok a Maratonman Futószaküzletekben (Maratonman Depo – 1138 Budapest, Népfürdő 5/c., Maratonman Óbuda – 1036 Budapest, Pacsirtamező utca 3.), de vidéki gyűjtőhelyekkel is folyamatosan bővül a lista mely megtekintető az előadás facebook eseményében.

Az előadás végén a társulattal, olimpikonokkal, világbajnokokkal és Böjte Csaba testvérrel közös fotók készítésének lehetősége is rendelkezésetekre áll, illetve az előadás végén, a résztvevők között futóversenyekre szóló nevezéseket is kisorsolunk. (NN Night Run, Budapestman 10k, Runner’s World Run, Szufla, Wadkanz, Dunavarsányi Futónap)

Támogatói jegy az ülőhely kiválasztását követően a „Kosár“-ban a legördülő menüből választható ki! (Teljes ár 1900 Ft, Támogatói jegy 3800 Ft)

A jegyvásárlás ide kattintva érhető el

Az előadás szereplői:
Böröndi Tamás – Lionel Toop tiszteletes
Végh Judit – Penelope Toop, a felesége
Straub Dezső – Arthur Humprey tiszteletes
Götz Anna – Miss Skillon
Beleznay Endre – Clive Winton tizedes
Barabás Kiss ZoltánA veszélyes hívatlan vendég
Cs. Németh LajosLax püspöke, Penelope nagybátyja
Hábermann LíviaIda, szobalány
Straub Péter – Towers őrmester

Várnak benneteket szeretettel a TréningAtyák!

Fussatok Bolondok a Vidám Színpadra!

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top