Fotó: Opel Dakar Team

„Mindig jó érzés itthon, a belvárosi utakon bemutatózni”

Fotó: Opel Dakar Team

Idén is ott lesz az Opel Dakar Team csapata a belvárosban megrendezésre kerülő Nagy Futamon!

Két aktív Formula–1-es pilótaDaniel Ricciardo és Valtteri BottasDTMautók, a túraautó-világbajnokság résztvevõi, és persze a hazai ralis, autókrosszos, terepralis mezőny krémje. Az idei Nagy Futam is bővelkedik majd látnivalókban, ráadásul új útvonalon haladnak a versenyzõk a Deák tér, Andrássy út, Oktogon, Andrássy út, Károly körút útvonalon.

Az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László (Opel Mokka), valamint a csapat versenykamionját vezetõ Darázsi Zsolt és az MAN-legénység sem hiányozhat az eseményrõl, amelynek az elmúlt években is résztvevõje volt.

„Nagy városokban jóformán csak a gigantikus versenyek ünnepélyes rajtceremóniájakor autózunk, hiszen ezeket a jármûveket alapvetõen terepre tervezték, úgyhogy mindig különleges élményt jelent a belvárosi autózás. Monte-Carlo, Lima, Buenos Aires és Moszkva mellett – ezekben a fõvárosokban autóztunk legutóbb – természetesen mindig jó érzés itthon, a magyar fõvárosban, a jól ismert, belvárosi utakon bemutatózni” – nyilatkozta Szalay Balázs.

A Nagy Futam délelőtti és délutáni programjában is láthatóak lesznek a csapat járművei és versenyzői – délelõtt 11 órakor, délután pedig 15.20 órakor.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top