Keresés
Close this search box.

Ördög Nóra megszerettetné lányával a táncot

blank

A december 4.-én megrendezésre kerülő WDSF Standardtáncok Formációs Világbajnokságának háziasszonya hazánk egyik legnépszerűbb műsorvezetője, Ördög Nóra lesz.

A műsorvezetőtől egyáltalán nem áll távol ez a sportág, hiszen korábban ő is versenytáncos volt, így nem volt kérdés, hogy elvállalja-e Magyarország első felnőtt korosztályban megrendezendő WDSFvilágbajnokságának levezetését.

„Akit egyszer ez a világ megérintett, az mindig versenytáncos marad a lelkében, így örömmel mondtam igent a felkérésre, ráadásul a tervek szerint családdal megyek és titkon azt remélem, hogy a lányom is beleszeret majd a táncok varázslatos világába” – mondja Ördög Nóra.

A világbajnokságot Pécsett rendezik meg, a magyar színeket két formáció képviseli: a Szigo TSE és a Szilver TSE.

„A formációs versenyek nagyon látványosak, hiszen itt több páros táncolja egyszerre ugyanazt a koreográfiát, ráadásul meseszép ruhakölteményekben. Azt gondolom, hogy annak, aki kilátogat a Lauber Dezső Városi Sportcsarnokba, szemet-lelket gyönyörködtető élményben lesz része. Én is erre készülök. Ráadásul elég régen vezettem műsort táncversenyen, nagyon várom már” – tette hozzá Ördög Nóra, aki elmondta, ez az a sportág, amely ha megtetszik a lányának, biztos nem gördít akadályokat a parketten való kiteljesedése útjába.

A világbajnoksággal kapcsolatos információk megtalálhatók a vb hivatalos honlapján.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top