Keresés
Close this search box.
Fotó: MTI

Pontokat várnak a magyar erőemelőktől

Fotó: MTI

A Magyar Erőemelő Szövetség tájékoztatása szerint összesen négy magyar erőemelő vesz majd részt a riói paralimpián. A jövő héten kezdődő játékokon a sportágban Mezei Katalin, Sztanó György, Tunkel Nándor és Sas Sándor képviseli majd a magyar színeket.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes Mezei Katalin a Powerstation SE versenyzője, az 55 kilogrammos súlycsoportban indul, legjobb eredménye pedig 60 kilogramm. A szakvezetés szerint siker lenne, ha az első hatba kerülne. A junior Európa-bajnoki ezüstérmes Sztanó György (Powerstation SE, 54 kg) legjobb eredménye 120 kg, vele szemben az elvárások ugyanazok, mint Mezei Katalin esetében.

Tunkel Nándor (Powerstation SE, 49 kg) legjobb eredménye 160 kg, feltétlenül az első hatba várják az Európa-bajnoki ezüstérmes válogatott versenyzőt. Ugyancsak a pontszerzésben bíznak Sas Sándor esetében is. A Ferencvárosi TC erőemelője a 107 kilogrammos súlycsoportban indul Rióban, legjobb eredménye pedig 220 kg.

 

Új logóra vágynak az erőemelők!

A Magyar Erőemelő Szövetség logópályázatot hirdetett meg. Az új logó a Magyar Erőemelő Szövetség arculatában, kampányaiban, online felületein, válogatott versenyzők ruházatán és rendezvényein és minden tevékenységében jelenik majd meg. A szövetség vezetésének döntése értelmében a logó megtervezésekor figyelembe kell venni, hogy az új logó fejezze ki a Magyar Erőemelő Szövetség karakterét, jellegét, legyen letisztult és látványos. Pályázatot nyújthat be bármely természetes vagy jogi személy. A természetes személyek esetében feltétel a 18. életév betöltése – áll a hivatalos logópályázati anyagban.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top