Keresés
Close this search box.
Fotó: www.nassfeld.at/hu

Nassfeld a síparadicsomok egyike

Fotó: www.nassfeld.at/hu

Európa egyik leglátogatottabb hegyi sportokkal foglalkozó honlapja, a www.bergfex.at rangsorolása szerint a Nassfeld síterep bekerült a top 3-ba.

Az idei síszezonban már több mint 900.000 téli sportoló látogatta meg Nassfeldet a Bergfexen keresztül – és értékelte a síterepet. Nassfeld a legnépszerűbb TOP 3 síterep listáján szerepel, megelőzve a tiroli Iscgl síterepet is. De a karintiai Nassfeld nem csak Ischgl-t előzi meg, de a 2015-ben összevont Saalbach-Hinterglemm/Leogang/Fieberbrunn síterepet, Obertauern, Mayerhofen, Kitzbühel, St. Anton, Sölden, Serfaus-Ladis-Fiss és Lech síterepeit is a legkedveltebb síterepek top listáján.

Amire igazán büszkék a Nassfeldiek, hogy nem csupán az osztrák síterepek között szerepel Nassfeld az élen, hanem Európa mintegy 1180 síterepe között is az előkelő 2. helyen szerepel Karintia legnagyobb, 110 km-es síterepe!

Friss hír! Közel 300 cm hó van jelenleg Nassfelden!
Nassfeldben jelenleg a hóréteg vastagásga megközelíti a 3 métert! Egész pontosan jelenleg 280-290 cm hó van a síterepen és kiválóan síelhetőek a sípályák, ahogy ez egy Európa vezető síterepétől joggal el is várható.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top