Keresés
Close this search box.
f1 grand prix of usa

Martin Brundle kiakadt: „Tanulhatnának némi modort és tiszteletet a mi terepünkön”

Martin Brundle sokat látott Forma-1-es pályafutása során, hiszen korábban versenyzett is a királykategóriában, 1997 óta pedig kommentátorként és újságíróként tevékenykedik, azonban most őt is megdöbbentette az, ami az Amerikai Nagydíjon történt.

A 62 éves szakember a Twitteren fakadt ki. „Voltam már nyomás alatt a rajtrácson, de olyan emberek miatt, mint Senna, Prost, Schumacher, Mansell, Piquet és sorolhatnám… A testőrök, akik először vannak a rajtrácson, nem zavarnak, mindenkinek van munkája, amit el kell végeznie, viszont tanulhatnának némi modort és tiszteletet a mi terepünkön.

Az Amerikai Nagydíjon részt vett rengeteg sztárvendég, közülük az egyik a rapper Megan Thee Stallion volt, akit a verseny előtt szeretett volna Brundle szóra bírni, azonban a hölgy testőre nemes egyszerűséggel félrelökte a brit riportert, majd nem sokkal később Stallion kíséretéből egy másik személy is közbelépett és közölte a 62 éves riporterrel, hogy „ezt nem teheted„, mire Brundle angolosan odavetette: „megtehetem, mert már megtettem„.

Azonban nem csak a rapper ignorálta Brundle kérdéseit a rajtrácson, ugyanis Serena Williams se méltatta válaszra.

(nyitókép: Red Bull Content Pool – Mark Thompson/Getty Images)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top