Keresés
Close this search box.
nielsen, michael damgaard; máthé dominik

Máthé Dominik csatlakozott a férfi kézilabda-válogatott Eb-keretéhez

Koronavírusos megbetegedése után a jobbátlövő Máthé Dominik hétfőn csatlakozott a jövő csütörtökön kezdődő magyar-szlovák közös rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott keretéhez.

A magyar szövetség (MKSZ) honlapja szerint a norvég Elverum HB játékosának tesztjei negatív eredményt hoztak, ezért beköltözhetett a Telkiben lévő edzőtáborba. Az MKSZ múlt kedden adott hírt róla, hogy Máthé Dominik megfertőződött a koronavírussal.

Mivel José María Rodríguez Vaquero – sportági becenevén Chema – edző családjában több megbetegedés történt, így a szakmai stáb tagja egyelőre nem tudott csatlakozni a csapathoz, ám amint a jelenlegi helyzet megnyugtatóan rendeződik, és a tesztjei negatívak lesznek, ő is bekapcsolódhat a felkészülésbe.

A magyar válogatott csütörtökön 18 órától Fehéroroszország, szombaton 18 órától pedig Bahrein ellen lép pályára felkészülési találkozón Szigetszentmiklóson. Az Európa-bajnokság B csoportjában jövő csütörtökön 20.30-kor Hollandiával, jövő vasárnap 18 órakor Portugáliával, majd január 18-án 18 órakor Izlanddal találkoznak a magyarok az új Budapesti Kézilabda Arénában. A középdöntőbe az első két helyezett jut.

(Forrás és nyitókép: MTI)

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top