Keresés
Close this search box.

Ép és sérült diákok sportoltak együtt

blank

Szombaton, december 17.-én kerül megrendezésre az ELTE Bogdánfy úti sportcsarnokában a II. Winners’ Day, amelyen egy 400.000 forint értékű sportszervásárlási utalvány is gazdára talált.

Tavaly, hagyományteremtő szándékkal került megrendezésre a Winners’ Day, ahol angolszász gyökerű sportokat próbálhattak ki a látogatók. Az idei eseményen a sportágválasztó szándék mellett, egy iskolai versenyre is sor került. A Karácsony közeledtével elsősorban az ajándékozás volt a verseny célja, melyre 8 oktatási intézményből több mint 100 résztvevő érkezett. Ép, értelmi fogyatékos és mozgássérült diákok együtt sportoltak és próbálták ki az amerikai focit, dartsot, golfot, gyeplabdát, ligarögbit, krikettet, szkandert, valamint az egyik legnépszerűbb parasportot, a bocsát. A versenyt egy győri iskola, a Péterfy Sándor Evangélikus Gimnázium, Általános Iskola és Óvoda csapata nyerte, de mind 8 oktatási intézmény 50.000 Ft értékű Decathlon vásárlási utalvánnyal térhetett haza.

Természetesen a versenyen kívül érkező látogatók sem távozhattak üres kézzel, akik a sportok kipróbálását követően helyesen töltötték ki a totót, egy-egy Winners’ Day pólóval lettek gazdagabbak.

Az esemény Budapest Főváros Önkormányzatának támogatásával valósult meg.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top