Keresés
Close this search box.

Csécsei Zoltán: Ez volt életem legfárasztóbb versenye!

blank

Csécsei Zoltán ismét bebizonyította, hogy a legjobbak közé tartozik. A magyar ultrafutó a kategóriájában az 5. helyen végzett a franciaországi 24 órás Európa-bajnokságon.

A Sportime Magazinnak a verseny után elmondta, hogy összességében elégedett, bár a személyes célkitűzését nem tudta megvalósítani. „250 kilométert szerettem volna teljesíteni a 24 óra alatt, de a vége 241.7 kilométer lett” – mondta Csécsei, akinek egyáltalán nincs oka szégyenkezni az eredménye miatt, hiszen a magyarok közül a legjobb teljesítményt nyújtotta.

Ahogy máskor is szoktam, előre kiszámoltam mindent, a Hammer termékekkel frissítettem magam, ezen a téren nem is volt semmi probléma. A pályán viszont egyszerre sokan voltunk kint. Nagyon kellett figyelni, de igyekeztem megoldani a feladatot. A férfiaknál 100 versenyző indult, míg a nőknél 80. El lehet képzelni, hogy mekkora tumultus volt, ráadásul úgy, hogy volt az Európa-bajnokságnak egy nyílt kategóriája is” – mesélte Csécsei.

A magyar ultrafutás egyik kiemelkedő alakja úgy gondolja, hogy az Eb előtt nem sikerült a százszázalékos ’rápihenés’ a versenyre.

Az előzetes tervekkel ellentétben végül nem egyedül voltam a szobában a versenyt megelőzően, hiszen az egyik csapattársammal meg kellett osztanom a hely szűke miatt, így sokáig nem tudtam elaludni, de összességében ez egy nagyon jól szervezett világverseny volt. A végére nagyon elfáradtam. Minden túlzás nélkül állathatom, hogy ez volt életem legfárasztóbb versenye” – mondta elcsigázottan Csécsei Zoltán.  

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top