Keresés
Close this search box.

Csécsei Zoltánt is díjazták az Ultrafutós Évadnyitón

blank

Az extrém– és hosszútávfutók velencei évadnyitóján kiemelték, hogy az ultrafutók a májusi 24 órás Európa-bajnokságnak egy sikerre éhes magyar csapattal vágnak neki.

„A temesvári kontinensbajnokságon egyéniben és csapatban is vannak érmes és pontszerző reményeink. Az megfigyelhető, hogy a magyar ultrafutók az utóbbi években sokat fejlődtek, ezt bizonyítja – többek között – a tavalyi írországi 24 órás világbajnokságon megszerzett negyedik helyezés is, amely a férfi csapat nevéhez fűződik” – idézi a magyar szövetség közleménye Bárdos Barnabást, a Magyar Atlétikai Szövetség Ultrafutó Bizottságának tagját.

Az évadnyitó rendezvényen a tavalyi év legjobbjainak járó díjakat is kiosztották: a nőknél ezt az elismerést Maráz Zsuzsanna érdemelte ki, miután a tavalyi Spartathlonon a 2. helyen zárt 25 óra 43.40 perccel, amely minden idők legjobb magyar női eredménye a legendás viadalon.

A férfiaknál azonban rendhagyó eredmény született, ugyanis hárman is megkapták az Év Ultrafutója díjat. A Halama Levente, Rudolf Tamás és a Hammer Nutrition Hungary nagykövete, Csécsei Zoltán alkotta csapat azért is érdemelte ki az elismerést, mert a világbajnokságon a negyedik helyen értek célba. Az év felfedezettje  Mihalik Norbert lett, a tavalyi 259.403 kilométeres eredményével, amelyet 24 óra alatt teljesített.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top