Keresés
Close this search box.
jotekonysagi futas

Jótékonysági futás a Városligetben

Összefogtak a futók! A hétvégén megrendezik az NN Ultrabalaton közösségi futás Kittiért elnevezésű jótékonysági eseményt a fővárosi Városligetben!

A BioTechUSA NN Ultrabalaton Charity kampányunk során ismertük meg Kittit, akinek szülei nemrég újra felvették velünk a kapcsolatot, mivel a gyermek gyógykezelésére gyűjtött keretet újabb kiadások terhelik. Kittiről 3 hónapos korában derült ki egy koponya MR során, hogy agyának több területe is érintett, a fehérállomány nagyrésze elhalt és a 2 éves kort sem biztos, hogy megéli. Kitti óriási harcos!! A ma már 5 és fél éves kislány több műtéten esett át, és ma már futópadon 2 percet tud sétálni, jelenleg a járás küszöbén áll!” – áll a közösségi futás kiírásában.

Az eseményen való részvétel ingyenes! Tombolavásárlással támogathatják a futók az akciót. A Városligetben lefutott minden egyes kilométert további 100 forintos plusz támogatással egészíti ki Zelcsényi Miklós, az NN Ultrabalaton versenyigazgatója és családja.

Minden további részlet az esemény facebook-oldalán: https://www.facebook.com/events/s/nn-ultrabalaton-kozossegi-futa/217844130901423/

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top