Keresés
Close this search box.

Konferencia – Bienerth Gusztáv: Utólag mindenki okos!

blank

Az év egyik legfontosabb szabadidősportos rendezvénye zajlik a Börzsönyben. 

A Magyar Szabadidősport Szövetség ugyanis itt rendezte meg a hagyományos februári konferenciáját. A helyszín a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel volt, ahol a Sportime Magazin és a Közösségben az Egészségért program is részt vett. 

Összefoglaló a konferenciáról itt olvasható!

15:20

A konferencia résztvevőit dr. Ács Pongrác, a PTE dékánhelyettese tájékoztatta a sportfogyasztási szokások alakulásáról…

15:01

Bienerth Gusztáv, a Budapesti Olimpiai Pályázat alelnöke eredetileg az olimpiai pályázat és a szabadidősport kapcsolatát ecsetelte volna, de az ötkarikás pályázat kapcsán megváltozott helyzet más előadást eredményezett. Bienerth Gusztáv szerint a magyar olimpiai pályázatnak jó esélye volt, de mint ahogy fogalmazott:”utólag mindenki okos”.

12:06

Skultéty Tamás alelnök bemutatja a A Nemzeti Diák-, Hallgatói- és Szabadidősport Szövetséget. 

11:59

Megállapodást kötött az Országos Sportegészségügyi Intézet (OSEI) és a Magyar Szabadidősport Szövetség (MSZSZ). A dr. Soós Ágnes (OSEI főigazgatója, főorvos) és Czene Attila (MSZSZ-elnök) által aláírt szerződés értelmében a szabadidősportos tevékenységet végzők – TAJ-kártya ellenében – a Sportkórház teljes tevékenységére igényt tarthatnak. 

11:44

A téma a szabadidősportos tevékenységet végzők orvosi ellátása. Dr. Soós Ágnes, az OSEI főigazgatója, főorvosa tartja az előadást. 

11:18

A pályázati lehetőségeket ismerteti a Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke.

11:02

A „Léc Fölött” rendszert ismerteti Czene Attila. A „Léc Fölött” program egy önkéntesen igénybe vehető minőségbiztosítási rendszer a szabadidősportban. Bővebb infók: http://www.lecfolott.hu/ 

10:46

Czene Attilának, a Magyar Szabadidősport Szövetség elnökének rövid megnyitója után dr. Szabó Tünde  sportért felelős államtitkár számol be az idei év sportos terveiről. Az államtitkár hangsúlyozta, hogy az eredményes élsport erősíti a szabadidősportot.

 

Fotó: Kádár Adrián

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top