Keresés
Close this search box.
nn city run 2023 16

Szezonnyitás Maratonman módra!

A Maratonman sorozat első állomása, a 2024. március 24-én megrendezésre kerülő NN City Run, mely tökéletes felkészülési verseny a májusban megrendezésre kerülő NN Ultrabalatonra! A versenyközpont elhelyezkedésére 2024-ben sem lehet panasz, ugyanis a budai oldal egyik legszebb részén, a Várkert Bazárban kerül kialakításra. 

A lendületes és gyors pályának köszönhetően, a versenyzőknek már tavasszal lehetőségük van egy kiemelkedő versenyidőt futni, ami nagy lendületet adhat a szezon további edzéseire, versenyeire. Az útvonal nagy része a Duna-parton halad, többek között érinti a Szabadság hidat is, így a versenyzőknek a csodás látványra sem lehet majd panaszuk.

Az NN City Runon a klasszikus félmaraton mellett, a rövidebb távok szerelmesei is próbára tehetik magukat. A futással még csak most ismerkedők, újrakezdők, fejlődni vágyó indulókat a 3 kilométeres Start Futamon, a „haladóbb” sporttársakat pedig az 5 és a 11 kilométeres távokon várják szeretettel a szervezők.

A Maratonman Versenysorozat többi versenyéhez hasonlóan – mondhatni már megszokott módon – az NN City Run is környezetbarát versenyként, pohármentesen zajlik. A résztvevők csakis saját poharaikba vagy kulacsaikba tölthetik a frissítést, amivel nagyban sikerül a verseny ökológiai lábnyomát csökkenteni. A versenypályán további segítség lesz a legjobb teljesítmények eléréséhez az is, hogy a frissítőállomásokon a BioTechUSA termékeit adják a szervezők, így a résztvevőknek csak a saját tempójukra, illetve versenytársaikra kell koncentrálniuk.

A versenyközpont kiállítói zónájában sem unatkoznak majd a versenyzők, ugyanis több kiállító is egyedi programokkal, nyereményjátékokkal készül a versenyzőknek!

Minden további információ a versenyről a futas.maratonman.hu oldalon érhető el.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top