Keresés
Close this search box.

Úszás, futás, táborozás

blank

A legkisebbeknek még lételemük a mozgás, de egy bizonyos kor után nehéz ellenállni a laptop és a tablet csábításának. Sok gyerek hajlamos a nyári szünet egy részét egy hűvös szoba mélyén tölteni a számítógépével szimbiózisban. A PEOPLE TEAM táborában garantáltan elszakad a gyerkőc az elektronikus szerkentyűktől, sőt jó esetben a létezésükről is megfeledkezik.

Hogyan lehet ezt elérni? Izgalmas és a gyerekek igényeire szabott programválasztékkal. A MOZGÁS + RITMUS nevű kerettémán belül ugyanis a sport és a tánc is választható.

Nem csak foci

A sporttáborok 30-40 gyerek részvételével indulnak, és a mozgás megszerettetésén kívül fontos céljuk, hogy minél több sportágat kipróbálhassanak a résztvevők. Minden adott a sokszínűséghez: műfüves focipálya, strandröplabdapálya, kosárlabdapálya és teniszpálya is rendelkezésre áll. Ezenkívül minden táborba érkeznek meghívott vendégek, akik ritkábban űzött sportágakat mutatnak be, mint pl. a rögbi, a floorball, az aikido, capuiera. Nagy melegben alap a strand a kecskeméti csúszdaparkban, de a trambulinokon is ugrálhat bárki. Rossz idő esetén pedig várja a táborozókat kondi- és asztaliteniszterem is.

Mindenkinek menni fog

A tábor elsősorban közösségi élmény. Nem minden gyerek egyformán ügyes vagy tehetséges minden sportágban. Van, aki a labdazsonglőr, ám távolugrásban már nem nyújt kiemelkedőt. Sőt, akinek kevés az önbizalma, csak félve próbálkozik bármivel. A táborban a csapatmunka és az összetartás a lényeg. A sporttanárok segítenek megtalálni azt a játékot, amelyben a legügyesebb a résztvevő. Minden apró sikernek közösen örül a csoport.

Zumba, hiphop, csacsacsa

Ez csak három a táncok közül, amelyeket kipróbálhatnak a táncoslábú táborozók. A turnusok végén pedig  jön a bemutató, amelyen az egész tábor részt vesz. Az előadásokat felvétele felkerül az internetre, de a szülők is ellátogathatnak a táborba, ha élőben szeretnék követni csemetéjük első fellépését. A koreográfiát közösen találja ki a csapat: a kezdőktől a profikig mindenkinek garantált élmény!

Mottónk: „Pörgés ezerrel”

Aki nem délelőtti témának választja a sportot vagy a táncot, az sem csak a padban ücsörög egész nap. Délután és este változatos és mozgalmas programok várják a gyerekeket: trambulinok, akadálypálya, tábori olimpia, lovagi torna, bemutatók, meghívott művészek és előadók. A tábor egyik fő közösségi élménye a tábortánc, amelyet mindennap többszázan eltáncolnak legalább egyszer együtt. A telefonok és a tabletek általában a szekrényben lapulnak, csak esténként kerülnek elő a napi élménybeszámolók idejére.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top