kajla f1 belépők 3

Csaknem ezerkétszáz Formula–1-es belépőjegyet ajánl fel a Kajla program keretében a nagycsaládosoknak a HUMDA és a Hungaroring

Különleges lehetőséget biztosít a nagycsaládosok számára a július 29-31-i Formula–1 Aramco Magyar Nagydíjon a HUMDA Magyar Autó-Motorsport és Zöld Mobilitás-fejlesztési Ügynökség Zrt. és a Hungaroring Sport Zrt. A két cég a Kajla program keretében a Magyar Turisztikai Ügynökség Zrt., valamint a Nagycsaládosok Országos Egyesülete együttműködésében 1199 belépőjegyet adományoz a szerényebb körülmények között élők családoknak.

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) által indított Kajla program célja a belföldi turizmus népszerűsítése, melynek megvalósítása során együttműködik a Nagycsaládosok Országos Egyesületével (NOE) is. A közös akció részeként azok a sikeresen pályázó családok, amelyekben valamelyik gyermeknek van Kajla útlevele, a HUMDA és a Hungaroring jóvoltából ingyenesen nézhetik meg a helyszínen az idei Formula–1 Aramco Magyar Nagydíj pénteki szabadedzését. A két társaság idén kiemelt helyet biztosít a családoknak, akik a boxutcával szembeni főtribünön foglalhatnak helyet.

A Hungaroring számára fontos, hogy az autósport-rajongókat a lehető legmagasabb szinten kiszolgálja, és hogy minél szélesebb körben népszerűsítse a sportágat – nyilatkozta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. – Azért is fontos, hogy a fiatalokat minél hamarabb a sebesség birodalmába, vagyis a Hungaroringre csábítsuk, hogy megszeressék a pályánkat és szívesen térjenek vissza. Az ilyen és ehhez hasonló kezdeményezésekkel – amelyek révén az elmúlt években is több ezer gyermeket láttunk vendégül a Magyar Nagydíjakon – azt is megmutatjuk, hogy a sportág csúcskategóriája, a Formula–1 sem elérhetetlen a magyarok számára. A Hungaroring tárt karokkal várja azokat a nagycsaládosokat, akik közül még senki sem járt korábban a pályánkon. Bízunk benne, hogy jól érzik majd magukat nálunk, megszeretik az autósportot és időről időre visszatérnek.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top