Keresés
Close this search box.
Fotó: Landek Norbert

Exkluzív fotók Goodwood-ból!

Fotó: Landek Norbert

Kollégánk, Landek Norbert Goodwood-ban a Festival of Speed-en járt és rengeteg élménnyel, illetve fotókkal lett gazdagabb.

Az autósport ünnepén számtalan versenyző, élő legenda és autócsoda képviseltette magát, mégis a legtöbb szempár nem másra, mint Robert Kubicára szegeződött, hiszen a lengyellel kapcsolatban mostanában felröppentek olyan pletykák, miszerint hamarosan visszatérhet a királykategóriába, méghozzá egykori alakulatához, a Renault-hoz.

„Kubica roppant szimpatikus volt, habár nagyon sűrű volt a programja a különböző tv felvételek és interjúk miatt is” – számolt be hazatérése után fotósunk, Landek Norbert. „A versenyzők közül is sokan voltak kíváncsiak rá. Még az események közötti szünetekben is szánt legalább egy pár percet a rajongóira.”

„Nagyon jó érzés volt ennyi év után újra találkozni vele, egyszerűen sugárzott belőle a pozitív energia. Úgy tűnt számomra, hogy nagyon eltökélt, hisz az F1-es visszatérésében, ráadásul a Renault csapattagjain is látszott, hogy örülnek annak, hogy újra ott van. Úgy gondolom, hogy a Renault még nem végzett vele, mi több, közös terveik vannak!”

A sportsajtó az utóbbi hetekben rengeteget cikkezett Kubica jobb kezéről, többen aggodalmukat fejezték ki a lengyel iránt és e miatt vonták kétségbe visszatérését. Kollégánk ehhez csak annyit fűzött hozzá: „meglepő módon egész jól tudja használni, úgy ír alá, mint a gép.”

 

Fotók: Landek Norbert

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top