Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Valtteri Bottas)

Bottas nem aggódik, bízik magában

Fotó: Facebook (Valtteri Bottas)

A Williams finn pilótája, Valtteri Bottas továbbra sem aggódik jövőjével kapcsolatban – annak ellenére sem, hogy jelenlegi csapata még mindig nem döntött arról, hogy a 2017-es szezonnak milyen pilótapárossal kíván majd nekivágni.

Felipe Massa és Valtteri Bottas már 2014 óta csapattársak, s mindkettejüknek idén jár le a szerződésük – bár úgy tűnik, hogy a Williams Bottast továbbra is meg szeretné tartani. A pletykák szerint a Grove-i istálló egyik ülésére a McLarenes Jenson Button, illetve a Force India mexikói versenyzője, Sergio Pérez is esélyes – ennek ellenére Bottas úgy tűnik, hogy továbbra is nyugodt.

„Biztos vagyok abban, hogy jövőben is a Forma-1-ben fogok versenyezni. Hogy a Williamsnél leszek-e? Ezt nem állíthatom. Túl korai lenne.

Általában a csapat szeptember környékén írja alá a szerződéséket, szóval nem aggódom még akkor sem, ha várni kell még a megerősítésre. Az én jövőmmel kapcsolatban is mindig ebben az időszakban született döntés, szóval nem siettetem.”

Bottas nemrég úgy nyilatkozott, hogy ezentúl szeretne jobban beleszólni a jövője alakulásába, valamint arra is utalt, hogy szereti a változást egészen addig, amíg az az ő teljesítményére nincs hatással.

„Teljesen természetes az, ha közvetlenül tárgyalsz a csapatokkal” – reagált a 26 éves versenyző, aki már az Aces Management szárnyai alá tartozik, amelynek olyan illusztris társtulajdonosai vannak, mint Didier Coton, az ex-Forma-1-es versenyző Mika Häkkinen, valamint a Mercedes sportigazgatója, Toto Wolff.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top