Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (McLaren)

Button visszatér a Williamshez?

Fotó: Facebook (McLaren)

A Williams csapatfőnök-helyettese, Claire Williams szerint Jenson Button a csapatok számára egy remek lehetőség lehet, hiszen – elmondása szerint – nem csak tapasztalt, de a mérnökökkel is kiválóan együtt tud működni.

A Williams úgy tervez, hogy Valtteri Bottas továbbra is a csapatukat fogja erősíteni, míg másik pilótájuk, Felipe Massa szerződése az év végén jár le, s mivel egyelőre még nem sikerült megállapodni a jövő évvel kapcsolatban, így a következő szezonra az ő helye akár fel is szabadulhat.

Jenson Button a karrierjét éppen a Williamsnél kezdte 2000-ben, s mivel a brit szerződése év végén jár le a McLarennel, így akár lehetősége is lenne a visszatérésre az első csapatához, azonban a Williams csapatfőnök-helyettesének elmondása szerint Buttonon kívül több pilótával is tárgyalásban állnak.

„Jó főcím lenne, nemde? Button visszatért a Williamshez” – mondta Claire Williams a Sky Sportsnak adott interjújában. „Ő egy világbajnok és rendkívül intelligens srác is egyben, aki ha bekerül egy csapatba tudja, hogyan kell azt maga köré építeni, valamint segít a mérnöki oldalról is az autók fejlesztésében. Szóval ez természetes, hogy ő a legtöbb csapat számára egy igencsak vonzó opció lehet, de még mi is rengeteg versenyzővel tárgyalunk jelenleg is, és még nem tudjuk biztosan, hogy szerepeljen-e a listánkon vagy sem.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top