Fotó: Facebook (McLaren)

Fellendülést hozhat a McLarennek az új főnök?

Fotó: Facebook (McLaren)

Jenson Button, a McLaren világbajnok versenyzője szerint jót tesz a csapatnak a Honda motorsportprogramjában végbement vezetőségváltás.

A Honda motorsportprogramját korábban Yasuhisa Arai vezette, azonban a tavalyi, finom szólva csalódást okozó szezon után leváltották, és februárban Yusuke Hasegawa került a helyére.

Button szerint az istállónak egyértelműen jót tesz a váltás – szavait pedig mi sem támaszthatja alá jobban, mint a tegnapi tesztnap, hiszen spanyol csapattársa, Fernando Alonso a harmadik legjobb időt futotta a katalán aszfaltcsíkon.

„Jó vezető és jó hallgatóság. A múlt hetet azzal töltötte, hogy a mérnökökkel egyeztetett, mindezt azért, hogy jobban megértse a csapat működését – ilyet korábban még soha nem tapasztaltam olyan embertől, aki olyan pozícióban van, mint ő.

Nagyon kedvelem őt, 10 évvel ezelőtt pedig együtt is dolgoztunk, azóta még több tapasztalatot szerzett. Ennek ellenére ő még mindig ugyanaz az ember, egy erős egyéniség aki nagyon keményen dolgozik azért, hogy megtalálja a fejlődési útvonalat.

Nagyon keményen nyomni fogja a csapatot, az emberek pedig követni fogják, mert hisznek benne” – nyilatkozott a motorsport.com-nak új főnökéről, Yusuke Hasegawaról Jenson Button.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top