Keresés
Close this search box.
Fotó: MERCEDES AMG PETRONAS

Hamilton az asztalra csapott

Fotó: MERCEDES AMG PETRONAS

Lewis Hamilton felszólította a rajongóit arra, hogy hagyjanak fel a konspirációs teóriákkal és bízzanak meg a Mercedesben.

A német csapatot az utóbbi időben rengeteg kritika érte a közösségi média felületein a miatt, hogy Nico Rosberg szekere „furcsa” módon beindult, míg a címvédő Hamiltonnak folyamatosan technikai problémák nehezítik a versenyeit. A legnépszerűbb elméletek közé tartozik amúgy az is, hogy a Mercedes azért „segíti” Rosberget, mert a támogatók számára jót tenne az, ha egy német csapattal lenne egy német pilóta világbajnok.

Azonban Hamilton megelőzte a nagyobb bajt, és most üzent a rajongóinak. „Szeretném veletek tudatni, hogy nagyon hálás vagyok azért a támogatásért, amit tőletek kapok. Viszont arra kérnélek benneteket, hogy bízzatok a csapatomban úgy, ahogy én is teszem. Ők az én családom. Ezek a srácok nagyszerűek, akik szorgalmasan dolgoznak értem és ennek köszönhetően vagyok ma már háromszoros világbajnok.

Kérlek benneteket, hogy a csapatomat ne gyanúsítsátok meg igazságtalanságokkal és értsétek meg, hogy egy ilyen helyzet senkinek nem kedvez.

Ezer százalékig megbízok ezekben a srácokban és a mérnökeim hihetetlenek, a legjobbak a szakmában. Megbízom bennük szóval kérlek titeket, hogy ti is tegyetek így, hiszen ők teszik azt lehetővé, hogy harcban legyek a bajnoki címért.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top