Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Lewis Hamilton)

Hamilton magyarázatot adott a viselkedésére

Fotó: Facebook (Lewis Hamilton)

Lewis Hamilton jól szórakozik azon, hogy a pályán sorra győzi le azon ellenfeleit, akik kritikákkal illették a magánéletét, és reméli, hogy a jövőben több embernek is be tudja azt bizonyítani, hogy nem rossz az, amit csinál.

A kritikusok rengetegszer szóvá tették a Mercedes versenyzőjének – finoman szólva – sűrű programját, s életvitelét. A 2015-ös szezon végén, illetve 2016 elején úgy tűnt, hogy lehet alapja a rosszmájú megjegyzéseknek, hiszen a brit várakozásokon alul teljesített, míg csapattársa, Nico Rosberg sorra nyerte a futamokat.

A háromszoros világbajnokot megkérték arra, hogy reagáljon az exForma-1-es versenyző, John Watson kemény és kritikus szavaira (miszerint Hamiltonnak jobban oda kellene figyelnie a versenyzésre, s ha ezen nem változtat, akkor inkább adja át a helyét másnak – a szerk.), így felelt: „Szeretem ezt a felfogást… Sokan inkább beleragadnak a szűk gondolataikba és nézeteikbe – néhányunk úgy tűnik, hogy nem szeretne nyitott lenni a világra, nem akarja a változást.

Én csak szeretnék úgy élni, ahogy én jónak látom, és számomra nem telhet el úgy egy nap, hogy megbánjam az aznap történteket. Reggel, amikor felkelsz, nem tudhatod, hogy az lesz-e életed utolsó napja. Hiszek abban, hogy az életet élvezni kell, és meg kell ragadnod minden lehetőséget, amit az élet felkínál neked.

Ha vannak céljaid, tegyél meg mindent azért, hogy megvalósítsd őket, és ez ne csak egy rövid fejezet legyen az életed forgatókönyvében, hanem élj így.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top