Keresés
Close this search box.

Hivatalosan is elérhető a Formula 1 első zenei lejátszási listája, az F1 Tracks!

blank

A Brit Nagydíj előtt hivatalosan is elérhetővé vált a Formula 1 első zenei lejátszási listája, az F1 Tracks, amelyet mától a Spotify-on, az Apple Music-on és a Deezer-en érhetnek el a rajongók.

Az F1 Tracks lejátszási lista számai minden pénteken frissülni fognak, és a kiválasztható lejátszási listák négy kulcskategóriára lehet szűrni: Pace, Mechanical, Spirit és Fan. Ez az egyedülálló alapelv egy dinamikus lejátszási listát nyújt a rajongók számára, ami a Formula 1 dinamikáját testesíti meg a hétről-hétre frissülő lejátszási listán.

A fő lejátszási lista mellett számos kijelölt előadónak is elérhető lesz a sportra szabott lejátszási listája, beleértve a szupersztár Mabel-t is, aki egy egyedi lejátszási listát fog készíteni a Formula 1 2019-es Brit Nagydíjára.

A széles zenei listát kínáló F1 Tracks kialakítása az első lépés a rajongók felé, amellyel a kulturális szenvedélyeket szeretnék egyesíteni a versenyzéssel. Minden pénteken további zeneszámok kerülnek hozzáadásra a listához, ami nemcsak a rajongókat, hanem más művészeket is bevon, akiket arra inspirál, hogy töltsön fel új műveket, hogy ezzel a változatosabb rajongói bázist is elérhessék.

Tanya Wilkinson, a Formula 1 marketing együttműködésekért felelős vezetője így nyilatkozott: „Az F1 Tracks az egyik első lépésünk a zenei kínálatunk felépítésében, ami egy, a rajongók számára kialakított heti lejátszási lista. Ez egy izgalmas előrelépés az ambíciónkban, hogy az F1-et média- és szórakoztató márkaként újrapozícionáljuk a zenei és művészi együttműködések révén.”

Az F1 Tracks a Spotify-on, a Deezer-en és az Apple Music-on érhető el az „F1” keresőszó alatt.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top