Keresés
Close this search box.

Hülkenberg nem megy a Lotushoz

Majdnem a nullával egyenlő az esélye annak, hogy Nico Hülkenberg jövőre a Lotusnál folytatja pályafutását.

 Majdnem a nullával egyenlő az esélye annak, hogy Nico Hülkenberg jövőre a Lotusnál folytatja pályafutását.

A svájci Blick megkérdezte az ifjú németet, hogy mi lesz vele a Brazil Nagydíj után. „Csak annyit tudok mondani, hogy folytatom, de azt még nem tudom, hogy hol. Az opciók, a lehetőségeim jól ismertek: Force India, Sauber, Lotus.”

Viszont a legfrissebb hírek szerint Hülkenberget az tartja vissza az Enstone-i gárdához való szerződéstől, hogy a csapat pénzügyi problémákkal küszködik és fél attól, hogy hasonlóan fog járni, mint Kimi Raikkönen. „Természetesen a semmiért nem fogok versenyezni. Nem vagyok jótékonysági szervezet. Viszont az esélyeim amúgy sem jók a Lotusnál, hiszen a hírek már arról szólnak, hogy Pastor Maldonadót már leszerződtették.”

Az újságírók kérdésére viszont elmondta, hogy igazán soha nem volt esélye arra, hogy Sergio Perezt váltsa a McLarennél: „Beszéltem egy párszor Martin Whitmarsh-al. Nehéz elhinnem azt, hogy ennyire kevés volt az érdeklődésük felém, hiszen véleményem szerint jól teljesítettem a versenyhétvégék folyamán.”

A 26 éves pilótát nagyon rosszul érintette, amikor 2010-ben egyik napról a másikra kitette a szűrét a Williams. „Akkor még új voltam ebben a világban és ezek az üzleti dolgok is ismeretlenek voltak számomra. Most azonban úgy érzem, hogy mindenre fel vagyok készülve és semmi nem ér majd váratlanul.”

 

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top