A BWT Alpine F1 Team és a The Venetian Resort Las Vegas különleges együttműkodésbe fogott annak érdekében, hogy egy különleges gasztronómiai élménnyel lepjék meg a versenyzőket és vendégeiket az Olasz Nagydíjon. Ez az esemény egyben a 2024-es Las Vegas-i Nagydíj visszaszámlálását is elindította.
A The Venetian Resort séfjei, élükön a nemzetközileg elismert Olivier Dubreuil-lal, Monzába utaztak, hogy együtt dolgozzanak a BWT Alpine F1 Team catering csapatával. A terv az volt, hogy Pierre Gasly és Esteban Ocon kedvenc gyermekkori ételeit újragondolják és gasztronómiai csúcsra emeljék. Esteban Oconnak édesanyja csirke rizottójára fájt a foga, míg Pierre Gasly a tacost és a tiramisut választotta. „A csirke rizottó íze annyira közel volt ahhoz, amit anyám készített, hogy teljesen visszarepített a múltba” – mondta Ocon, Gasly pedig így nyilatkozott: „Tökéletesen újraalkották a gyerekkori tacost és tiramisut.”
A különleges menü mellett a helyszín is emelte az esemény színvonalát: a BWT Alpine F1 Team új motorhome-ja, amelyet a világhírű tervező, Philippe Starck álmodott meg, Monzában debütált. Starck merész koncepciója az Alpine szellemiségét testesíti meg. Az épület három elegáns emeletén a partnerek, vendégek, a média képviselői és a csapattagok élvezhették a versenyhétvége eseményeit egy olyan környezetben, amely a luxus és az elegancia ötvözete.
Az olaszországi esemény nemcsak egy emlékezetes hétvége volt, hanem egy izgalmas felvezető is a közelgő 2024-es Las Vegas-i Nagydíjra. Pierre Gasly így összegzett: „A The Venetian Resort már az első Las Vegas-i Nagydíjon is fantasztikusan gondoskodott rólunk, és most Monzában is csodálatos élményt nyújtottak. Alig várom, hogy visszatérjek Las Vegasba, és újra megszálljak a The Venetian-ban, ami igazi ikonja a városnak.”
(Fotók: BWT Alpine F1 Team)
Szólj hozzá