Keresés
Close this search box.
Fotó: Facebook (Scuderia Ferrari)

„Kimi versenye egészen látványos volt!”

Fotó: Facebook (Scuderia Ferrari)

A Ferrari csapatfőnöke, Maurizio Arrivabene meg van elégedve Kimi Räikkönen teljesítményével – a Bahreini Nagydíjon látottakat pedig a látványos jelzővel értékelte.

Räikkönen a szombati időmérőn a negyedik helyre kvalifikálta magát, azonban mivel csapattársa, a német Sebastian Vettel még a felvezetőkörben elfüstölt, így eleve ‘felszabadult’ előtte egy hely. A finnt nem abból a fából faragták, ugyanis nem elégedett meg ennyivel, a verseny során feljött a második helyre és végül ebben a pozícióban intette le őt a kockás zászló.

Habár Kimi nem tűnt teljesen elégedettnek, a csapatfőnök szerint a lehető legjobb úton haladnak és kifejezetten élvezte a pályán látottakat.

„Kiminek akadtak problémái a rajtnál és hárman meg is előzték, és talán – a talán gondolatban aláhúzva – ekkor úsztak el a győzelmi esélyei. Mindazonáltal Kimi versenye egészen látványos volt!

Ahogy külső íven előzte meg Daniel Ricciardót, az a régi időkre emlékeztetett, amikor a srácok még csatáztak és bátrak voltak” – mondta el gondolatait a hétvége kapcsán Arrivabene.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top