Keresés
Close this search box.
Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Májusban debütál az F1 TV

Fotó: Getty Images / Red Bull Content Pool

Habár tavaly év végén az idei szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra ígérte az F1 TV érkezését a Liberty Media, azonban ez nem jött össze. Viszont nem kell már sokáig várni az alkalmazásra ugyanis, ha hinni lehet az ígéreteknek, akkor a Spanyol Nagydíj előtt elérhetővé teszik a nagyközönség számára is – addig is a béta verziót (persze a fejlesztői csapaton kívül) néhány szerencsés rajongó tesztelheti.

Az F1 TV első körben számítógépen lesz majd elérhető, később viszont Android, Apple és Amazon Fire okostelefonokra is letölthető, nyártól pedig az Amazon Fire TV-n, az Android TV-n és az Apple TV-n is nézhető lesz. Ez a szolgáltatás egyébként az eddigi legdrágább digitális fejlesztés a Liberty Media érkezése óta, így érthető, hogy a tulajdonosok sokat várnak tőle.

Az F1 TV két árkategóriában lesz majd elérhető: az F1 TV PRO a prémium előfizetést takarja, amelyben az egyik legnagyobb extra az lesz, hogy mind a 20 versenyző belső kamerái között lapozgathatunk, sőt, ha csata alakul ki két pilóta között akkor a néző egyszerre mindkettő szemszögből végigkísérheti azt, mindemellett exkluzív hírcsatornával is megörvendeztetik azokat, akik a prémium verzióra fizetnek majd elő. További érdekesség, hogy a drágább csomagra előfizetők választható szemszögből kísérhetik figyelemmel a futamokat, az időmérőket és a szabadedzéseket, valamint a sajtótájékoztatókat és a verseny előtti-utáni interjúkat is megtekinthetik. A szezon második felében pedig várhatóan ugyanezek a szolgáltatások elérhetőek lesznek a betétfutamok, vagyis a Formula 2, a GP3 valamint a Porsche Supercup esetében is.

Az olcsóbb verzióban elérhető lesz a live timing, valamint a rádióbeszélgetések is hallhatóak lesznek, mindemellett archív videofelvételek is elérhetővé válnak majd, így majd a királykategória sporttörténelmi mérföldköveit is felidézhetjük.

Az éves előfizetés várhatóan 17500 és 38500 forintnyi dollár között, míg a havidíj 2000 és 3000 forint között mozog majd.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top