Fotó: Sauber

Még mindig ködös a helyzet a Saubernél

Fotó: Sauber

A Sauber csapatfőnöke, Monisha Kaltenborn reméli, hogy még a szezonzáró Abu-Dhabi Nagydíj előtt bejelenthetik 2017-es pilótapárosukat.

A svájci istálló a 2015-os és a 2016-os szezonnak is a Marcus Ericsson és Felipe Nasr párossal vágott neki, azonban egyelőre egyik versenyző maradása sem biztos. Egy futammal a szezon vége előtt már csak a Saubernél és a Manornál maradt szabad ülés a következő szezonra.

Kaltenborn azzal számol, hogy a következő héten már megtörténhet a nagy bejelentés. “Még mindig annál a folyamatnál tartunk, amikor elemezzük a lehetőségeinket, azonban ez már nem fog sokáig húzódni. Megvannak a céljaink, hogy mit szeretnénk bejelenteni még ebben a szezonban, szóval már nincs sok idő hátra. Jelenleg most csak ennyit tudok ezzel kapcsolatban mondani” – nyilatkozta a csapatfőnök.

Valószínű, hogy Ericsson maradni fog, mivel neki van kapcsolata a Sauber új tulajdonosával, a Longbow Finances-szel, míg Nasr maradása körül sokkal több a kérdőjel. “Felipe természetesen az egyik opciónk, ez egyértelmű. Ismerjük őt és a képességeit, ráadásuk rengeteg közös élményünk van: jók és rosszak egyaránt. Értékeljük őt. Azonban a tárgyalásokhoz időre van szükségünk” – zárta rövidre az interjút Kaltenborn.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top