Keresés
Close this search box.
Fotó: Peter Fox/Getty Images

„Megmutatom mindenkinek mire vagyok képes!”

Fotó: Peter Fox/Getty Images

A Toro Rosso versenyzője, Daniil Kvyat elmondása szerint eltökéltebb, mint valaha, és meg szeretné mutatni a közelgő Kanadai Nagydíjon, hogy még mindig van benne potenciál.

A fiatal orosz a hazai futama, az Orosz Nagydíj után lett menesztve a Red Bulltól, s a következő versenyek sem alakultak kedvezően Kvyat számára – azonban a pofonok úgy tűnik, hogy egy cseppet sem törték meg, sőt!

„A Monacói Nagydíj miatt érzett frusztráció már a múlté, mire hazaértem már csak a Kanadai Nagydíjon járt az eszem – viszont a verseny hatására elhatároztam, hogy megmutatom mindenkinek, mire is vagyok képes!

A montreali az a pálya, ahol az egyik rázókőröl a másikra ugrasz – rendkívül magasak, ráadásul rengeteg van belőlük. Nagyon sok trükkös sikánt rejt magában a pálya, ilyen például a 3-as és 5-ös, a 6-os és 7-es, a 8-as és 9-es, valamint a 13-as és 14-es – de persze ne feledkezzünk meg a méltán híres ‘bajnokok faláról’ sem!

Mindig szerettem itt versenyezni és egy jó hétvégére számítok, ki fogom hozni a legtöbbet magunkból – én magam, és a csapat is rendkívül pozitív.”

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top