Fotó: Facebook (Jolyon Palmer)

Öröm a jövő árnyékában

Fotó: Facebook (Jolyon Palmer)

Habár a hétvége többi része elég nehéz volt a Renault versenyzője, Jolyon Palmer számára, hiszen bejelentették, jövőre Carlos Sainz Jr. lesz Nico Hülkenberg csapattársa, azonban a brit vasárnapra összeszedte magát s élete legjobb formáját hozta, hiszen a hatodik helyen intette le a kockás zászló a Szingapúri Nagydíjon.

Az eredménnyel Palmer megszerezte idei szezonja első pontjait. „Nagyon boldog vagyok, ez hatalmas dolog!” – örömködött a verseny után. „Nem érdekel igazából, hogy mennyi minden történt a hétvége alatt, egyszerűen csak örülök az eredménynek.”

„Ahogy korábban mondtam, hátra van még hét verseny amelyeken jó munkát tudok végezni, ebből egy kipipálva, hat még hátra van.”

A Renault főnöke, Cyril Abiteboul is elismerően nyilatkozott a britről azután, hogy először tudott pontszerzéssel hozzájárulni a francia alakulat ez évi teljesítményéhez. „A körülmények ellenére egy hiba mentes versenyt futott egy olyan pályán, ahol bármikor becsúszhat egy-egy probléma.”

A másik Renault, Hülkenberg autója is jól szerepelt a kaotikus futamon, hiszen a negyedik helyen haladt, azonban olajszivárgás miatt fel kellett adnia a versenyt.

A szerzőről

Szólj hozzá

Kapcsolódó bejegyzések

Scroll to Top